با ورود دادگستری استان قم در یکسال گذشته 21 واحد تولیدی احیا شدند
حجت الاسلام و المسلمین مظفری در گفتوگو با میزان، در تشریح اقدامات دادگستری استان قم، در رابطه با رفع موانع و احیا واحدهای تولیدی با اشاره به اینکه حمایت از تولید از اولویتهای دستگاه قضایی استان قم است، اظهارکرد: مشکلات و موضوعات واحدهای تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی استان بررسی و پیگیری های لازم جهت رفع آنها انجام میشود.
وی افزود: بر همین اساس از تیرماه سال گذشته تاکنون با همت دادگستری استان قم و تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی استان موانع تولید 21 کارخانه و کارگاه تولیدی از جمله شرکتهای «فولاد صنعت کاوه، امیدفنر، مهرآیین وندا، سبز رادین، جلوه گستر، تابش نور و ...» رفع شده و با وروددستگاه قضایی استان و حل مشکلات؛ برخی از این واحدهای تولیدی نیز پس از مدتها تعطیلی احیا شدهاند.
رئیس کل دادگستری استان قم، تصریح کرد: رفع مشکلات و احیا این تعداد واحد تولیدی استان قم با اقدامات دادگستری استان از جمله «مکاتبه با بانک های عامل، دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان در خصوص امهال و مساعدت در خصوص بازپرداخت تسهیلات اعطایی، مکاتبه با گمرکات قم، تهران و بندرعباس در خصوص تعیین تکلیف و آزادسازی اموال دپو شده در گمرک و تشکیل جلسات ومکاتبات با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در خصوص مساعدت واحدهای تولیدی و ...» ممکن شده است.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری، گفت: تزریق نقدینگی، تامین سوخت، آب و برق از عمده مشکلات واحدهای تولیدی است که باید در جهت رفع آنها گام برداشت.
وی با بیان اینکه کار وکارآفرینی از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: بر همین اساس مشکلات کارآفرینان در کمیته اقتصادی استان قم با حضور دادستان استان پیگیری می شوند تا مشکلات و موانع از سر راه کار آفرینان برداشته شوند.
بیشتر بخوانید:
۱۵ محکوم به قصاص در یک سالگذشته با همت شورای حل اختلاف قم به زندگی بازگشتند
انتهای پیام/