ترفندهای تهیه «آلبالو پلو» با مرغ مجلسی
خبرگزاری میزان _ ایرنا نوشت: می توان در فصل تابستان آلبالو را گرفت و هسته آن را خارج کرد، سپس در فریزر نگهداری کرد تا در تمام فصل ها بتوان این غذای خوشمزه را تهیه کرد و از خواص خوب آلبالو بهره مند شد، خواصی همچون ضد التهاب، رفع کم خونی، تسکین دهنده درد، سلامت پوست و مو.
مواد لازم آلبالو پلو برای تهیه ۳ نفر
آلبالو بدون هسته یک و نیم لیوان
برنج دو و نیم پیمانه
مرغ تکه شده به تعداد دلخواه
زعفران دم کرده۱ استکان
خلال پسته و بادام برای تزیین
پیاز۱ عدد
روغن کمی
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله دوم
سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. در ادامه تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم. نصف استکان از زعفران و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
زیر آن را خیلی کم می کنیم تا مرغ با زعفران پخته و طلایی شود. آلبالو ها را با یک لیوان آب و نصف لیوان شکر می گذاریم تا یک ربع بپزد و رنگ پس بدهد. حالا آلبالو ها را آبکش کرده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی شعله گاز قرار می دهیم تا برنج نیم پز شود و آب آلبالو به خوردش برود. در آخر برنج را آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، سپس با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین می کنیم.
- بیشتر بخوانید:
- فوت و فنهای تهیه سس مایونز خانگی
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.