عامل حفر چاه غيرمجاز محقق آبیاری مکانیزه در امور کشاورزی شد
با تصویب قانون مجازات اسلامی جدید درسال ۹۲، فصل نهم آن به مجازاتهای جایگزین حبس اشاره دارد. بر اساس این قانون، قضات محاکم میتوانند با توجه به شرایط متهم و داشتن برخی شروط لازم و قانونی از مجازاتهای جایگزین حبس در حق محکوم استفاده نمایند.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، یکی از سیاستهای اصلی قوه قضاییه که در سالهای گذشته بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است سیاست کاهش جمعیت کیفری زندانها با استفاده از اعمال مجازاتهای جایگزین حبس است. قضات به پشتوانه قانونی این سیاست میتوانند در برخی از جرائم و برای برخی مجرمین از مجازاتهایی استفاده کنند که هم امکان اصلاح مجرم وجود داشته باشد و هم جامعه از آن مجازات منتفع شود.
دادگستری کل استان قزوین با توجه به این سیاست گامهای خوب و موثری با صدور احکام جایگزین حبس برداشته است:
در یک نمونه فردی که به اتهام حفاری غیرمجاز یک حلقه چاه به دو ماه حبس و مسلوب المنفعه و پر نمودن چاه محکوم شده بود به علت ابراز ندامت و حسن سابقه، عدم سابقه کیفری و وضعیت معیشتی مشمول مجازات جایگزین حبس شد.
قاضی غفاری، رییس حوزه قضایی بخش دشتابی در راستای اعمال مجازاتهای جایگزین حبس فرد محکوم را به مطالعه و گردآوری مطالبی در بحث قطرهای کردن و آبیاری مکانیزه در امور کشاورزی، تهیه مطالبی پیرامون محاسن و ویژگیهای نصب کنتور هوشمند به صورت بنر و اعلامیه و ارائه به اهالی و کشاورزان صاحب چاههای فرم شماره یک به تعداد ۲۰ حلقه چاه، گردآوری بیانات مقام معظم رهبری راجع به اهمیت مصرف آب و اصلاح الگوی مصرف با توجه به کاهش نزولات آسمانی و ۱۵۰ ساعت همکاری با مامورین توزیع عادلانه آب مستقر در ادامه منابع آب شهرستان بویین زهرا مکلف کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *