گورهای دسته جمعی کشف نشده در اراضی اشغالی؛ اسناد پنهان جنایتهای بشری رژیم صهیونیستی
خبرگزاری میزان – رسانههای صهیونیستی اخیرا از کشف یک گور دسته جمعی بدون علامت نظامیان مصری در منطقه «اللطرون» اراضی اشغالی خبر دادند.
براساس گزارش مذکور، اجساد 70 کماندوی مصری که به عنوان نیروی پشتیبانی به کمک اردن در جنگ 6 روزه سال 1967 اعزام شده بودند، در گوری کشف شد که امروز یک پارکینگ است.
بررسیها نشان میدهد که برخی از قربانیان سوزانده شده بودند.
«اللطرون»، منطقه ای در کرانه باختری است که رژیم صهیونیستی آن را در سال 1948 بخشی از آن را تحت کنترل خود درآورد و در سال 1967 کنترل بر آن را تکمیل و ساکنان فلسطینی اش را با تهدید اسلحه آواره کرد.
شواهد و بررسیهای تاریخی انجام شده از دهه 1980 واقعیتهایی را درباره جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان «اللطرون» افشا کرد و اکنون به نظر میرسد که گور دسته جمعی اخیرا کشف شده تنها گور دسته جمعی در این منطقه نیست.
پس از آن که انگلیس در سال 1947 پایان قیمومیت خود بر فلسطین را در سازمان ملل اعلام و گامی مهم در تجزیه فلسطین برداشت، کشورهای عربی در حمایت از فلسطینیان اقدامهایی علیه صهیونیستها انجام دادند.
رژیم صهیونیستی با استفاده از این فرصت، در ماه مه 1948 اعلامیه استقلال خود را اعلام کرد و جنگ با کشورهای عربی را رسما اعلام کرد.
مورخین شمار قتل عامهای انجام شده از سوی رژیم صهیونیستی را بین 10 تا 70 مورد اعلام کردند که عمدتا غیرنظامیان و حتی کاروانهای پزشکی را هدف قرار میدادند؛ ضمن این که مورخان فلسطینی 68 روستا را قربانی این قتل عامها میدانند.
تامل برانگیز اینجاست که آرشیوهای رژیم صهیونیستی نیز قتل عامهای رخ داده در روستاهای عربی را تایید میکنند.
- بیشتر بخوانید:
- افشای سوزاندن ۲۰ سرباز مصری از سوی رژیم صهیونیستی پس از ۵۵ سال
- روز نکبت؛ تاریخ پر تکرار تقویم نقض حقوق فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی
بدترین قتل عامهای مذکور، قتل عام «دیریاسین» بود؛ وجه تشابه غالب این قتل عامها، گورهای دسته جمعی بود.
به گزارش «هاآرتص»، تیپ «الکساندرونی» رژیم صهیونیستی در سال 1948 پس از قتل عام روستاییان «تنتورا»، آنها را در گور دسته جمعی قرار دادند.
این گور دسته جمعی اکنون به عنوان یک پارکینگ ساحلی مورد استفاده قرار میگیرد.
اگرچه ماجرای جنایت «تیپ الکساندرونی» در پی پرداختن یک دانشجو به این موضوع در پایان نامه کارشناسی ارشد خود در نهایت و پس از محکوم کردن دانشجوی مذکور در دادگاه، تحقیقات منجر به افشای حقیقت را به دنبال داشت اما باید توجه داشت که سرعت کشف گورهای دسته جمعی در اراضی اشغالی بسیار پایین است.
افشای این بعد از جنایتهای رژیم صهیونیستی همکاری مورخان و تیمهای تحقیقاتی سراسر جهان را نیاز دارد.
انتهای پیام/