رئیس کل دادگستری کرمانشاه دستور ساماندهی کارگاههای تولیدی البسه ادارات استان را صادر کرد
خبرگزاری میزان - بر اساس گزارش واصله از سوی اتحادیه خیاطان و دوزندگان لباس و تحقیقات صورت گرفته از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه مشخص شد سالیانه بیش از 600 هزار دست لباس فرم و کار مورد نیاز دستگاه ها و ادارات استان در بخش های دولتی و خصوصی با رقمی بالغ بر 500 میلیارد تومان در خارج از استان تهیه و تولید می شود.
این گزارش حاکی است با این روند حدود 3 الی 5 هزار نفر نیروی کار که عمدتا متخصص بوده اند نیز بیکار شده اند.
پرویز توسلی زاده با اشاره به مطلب فوق اظهار کرد: بر اساس ماموریتی که به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان دادیم مقرر شد این معاونت موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام کند.
وی افزود: در یک بازه زمانی 4 ماهه و بر اساس تحقیقات انجام شده و جلسات متعددی که با ادارات و ارگان های مرتبط انجام شد موضوع به نتیجه رسید و مشخص شد البسه فرم و کار مورد نیاز ادارات و ارگان های استان اعم از دولتی و خصوصی که سالیانه حدود 600 هزار دست و رقمی بالغ بر 500 میلیارد تومان است، درخارج از استان تهیه می شود که علاوه بر خروج این رقم از استان، به تعطیلی بسیاری از کارگاه های تولیدی و دوزندگان و خیاطان انجامیده است.
رئیس کل دادگستری و رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه با اشاره به نتیجه جلسات متعدد تاکید کرد اعتقاد و باور بر این است که استان ظرفیت و توان تولید این حجم از البسه را دارد که اگر مدیریت شود می تواند به تولید و ایجاد اشتغال برای حدود 3 تا 5 هزار نفر بیانجامد.
توسلی زاده گفت: مقرر شد رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان میان اتحادیه دوزندگان و خیاطان و بخش های دولتی و خصوصی تفاهم نامه ایجاد کنند و این کار بزرگ را در استان به سرانجام برسانند.
این نشست که با حضور استاندار و برخی از مدیران مرتب استان در بخش های دولتی و خصوصی برگزار شد، امیری مقدم استاندار کرمانشاه گفت: هر مدیری که در استان دغدغه تولید و اشتغال را دارد بسیار ارزشمند است و ما قدردان این نوع تفکر هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان با اشاره به اینکه تولید کننده باید برخی نکات را مورد نظر و توجه قرار دهد افزود ، تولید کنندگان باید به کیفیت مطلوب، قیمت مناسب، و زمان تحویل از یک سو و مشتری مداری از سوی دیگر توجه داشته باشند و در جذب و جلب مشتری با پیگیری و ممارست بازار را در دست بگیرند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد یک تولید کننده موفق کسی است که خود را به خوبی به جامعه معرفی کند به گونه ای که مشتری خود به دنبال تولید کننده باشد.
وی تاکید کرد استان کرمانشاه بیش از هر جای دیگری نیازمند تولید و اشتغال است و حضور ما امروز در این نشست که به همت دادگستری استان صورت گرفته است ساماندهی به موضوعی است که می تواند به تولید و اشتغال استان بسیار کمک کند.
در پایان مقرر شد به ریاست رئیس صنعت، معدن و تجارت استان و با حضور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و نیز روسای خانه صنعت، اتاق بازرگانی و اتاق اصناف و نیز ادارات دولتی مرتبط تا پایان تیرماه به انعقاد تفاهم نامه با اتحادیه دوزندگان و خیاطان اقدام لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/