ابوحیدری: دلیل عدم اعزام دانشور به قهرمانی آسیا مصدومیت بود نه فنی/ دوچرخه‌ها به روز نشوند، نمی‌توانیم رقابت کنیم

8:45 - 10 تير 1401
کد خبر: ۴۳۳۷۸۸۱
دسته بندی: ورزشی ، سایر حوزه ها
مربی تیم ملی دوچرخه‌سواری گفت: تغییراتی که اخیرا از سوی هاشم‌کندی در فدراسیون ایجاد شد می‌تواند فدراسیون را به سمت پیشرفت هدایت کند.

محمد ابوحیدری در گفت‌وگو با میزان، درباره عملکرد تیم ملی دوچرخه‌سواری ایران در رقابت‌های پیست قهرمانی آسیا اظهار داشت: پس از 3-4 سال بالاخره تیم سرعت موفق به شرکت در یک رویداد شد و با تیمی 14 نفره اعم از دختر و پسر راهی مسابقات پیست قهرمانی آسیا در هند شدیم. متاسفانه تیم ایران یک تفاوت محسوس با تیم‌های رقیب خود در آسیا داشت و آن این بود که رقبای ما در طول این 2 سال اخیر به صورت مستمر در مسابقات مختلف رکاب زده بودند، اما ما بدون مسابقه وارد قهرمانی آسیا شدیم. از طرف دیگر با توجه به لغو بازی‌های آسیایی تمامی تیم‌ها با ترکیب کامل و با رکابزنانی آماده پا به قهرمانی آسیا گذاشته بودند. سطح رقابت‌ها بسیار بالا بود و رکوردهای ثبت شده نشان از سطح بلای قهرمانی آسیا دارد.

مربی تیم ملی سرعت با تاکید بر نیاز رکابزنان به تجهیزات به روز، تصریح کرد: واقعا رکابزنان ایرانی با تعصب و جنگندگی مثال زدنی با رقبای تا دندان مسلح آسیایی رقابت می‌‌کنند، چرا که واقعا از نظر تجهیزات با کمبود مواجهیم. امیدوارم نگاه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک پس از عملکرد دوچرخه‌سواران در قهرمانی آسیا به سمت مثبت تغییر کرده باشد. دوچرخه‌سواری رشته‌ای وسیله محور است و اگر تجهیزات و دوچرخه‌ها جدید و به روز نباشند نمی‌توانیم با حریفان رقابت کنیم. یک زمانی دوچرخه‌سواری هند در حد آسیا و ایران نبود، اما اکنون با برنامه‌ریزی درست و صرف هزینه به جمع مدعیان آسیا اضافه شده‌اند.

وی افزود: خوشبختانه رکوردهایی که پس از 3 سال دوری از مسابقه در قهرمانی آسیا ثبت شد نشان می‌دهد می‌توانیم به رکابزنان جوان امیدوار باشیم. تاثیر حضور در مسابقات و تورنمنت‌ها نه تنها برای رکابزنان حتی برای من مربی هم خیلی زیاد است. به عنوان مربی تیم ملی وقتی در مسابقات مختلف حاضر می‌شوم، سعی می‌کنم چیزهای جدیدی یاد بگیرم و باعث می‌شود اطلاعات یک مربی به روز شود.

ابوحیدری در واکنش به اینکه آیا بهتر نبود جوانان بیشتری به جای تیم بزرگسالان اعزام می‌شد، تصریح کرد: دید کلی من این بود که چه در بخش مردان و چه بانوان تیم جوانان در ماده نیمه استقامت اعزام می‌شدند. حداقل بهتر بود یک رکابزن در بخش نیمه استقامت اعزام می‌شد تا لااقل کسب تجربه کند. در بخش سرعت که مسئولیتش با من است همین سیاست را دنبال کردیم و تیم جوانان در بخش نیمه استقامت به هرماه تنها یک رکابزن بزرگسال راهی قهرمانی آسیا شد.

مربی تیم سرعت در مورد حواشی عدم اعزام محمد دانشور، اظهار کرد: در مورد دانشور هم که یک سری حواشی در مورد عدم اعزامش به قهرمانی آسیا مطرح بود باید اشاره کنم که وی یکی از بهترین رکابزنان ایران است و تجربه ارزشمندی در طی سالیان اخیر کسب کرده است. دانشور فقط به دلیل مصدومیت نتوانست تیم را همراهی کند و تاکید می‌کنم هیچ مورد فنی نبوده است. دانشور در حال حاضر تمریناتش را انجام می‌دهد و ان‌شالله در مسابقات بعدی رکاب خواهد زد.

وی در خصوص انتخاب عطاالهی به عنوان جانشنی فرهنگ شادنیا در پست دبیری فدراسیون دوچرخه‌سواری، عنوان کرد: شادنیا هم در مدت حضورش به عنوان دبیر تمام تلاش خود را کرد و به او خسته نباشید می‌گویم. قطعا باید حضور عطاالهی را به فال نیک گرفت چرا که وی یکی از باسابقه‌ترین افراد در ساختار اداری فدراسیون است و به چم وخم بلد است. به نظرم تغییراتی که اخیرا از سوی هاشم‌کندی در فدراسیون ایجاد شد می‌تواند فدراسیون را به سمت پیشرفت هدایت کند.

ابوحیدری در پایان در مورد برنامه‌های پیش‌روی تیم سرعت، گفت: با توجه به محدودیت‌های مالی، فدراسیون دوچرخه‌سواری در نظر دارد برای تیم‌های مختلف مردان و زنان اسپانسرهایی خصوصی جذب کند تا از این پس اعزام‌ها از طریق این اسپانسرها صورت پذیرد. چند کاپ آسیایی در کشورهای ژاپن، تایلند برگزار خواهد شد و در نظر داریم در این مسابقات شرکت کنیم زیرا برای نمونه همین کاپ ژاپن در زمره مسابقات کسب سهمیه المپیک است و امتیازاتش در کسب سهمیه المپیک تاثیر دارد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *