ماهیانه به 420 پرونده در شعب صلح و سازش ندامتگاه تهران بزرگ رسیدگی می شود
حجت الاسلام و المسلمین فیروزجایی در گفت و گو با میزان گفت: پیرو تاکیدات رئیس قوه قضاییه در خصوص استقرار شعب صلح و سازش شورای حل اختلاف در دادسراها و زندانها و سایر مراجع ذیربط، شعب صلح و سازش شورای حل اختلاف مستقر در ندامتگاه تهران بزرگ در آذر ماه 99 با سه شعبه آغاز به کار کرد و هم اکنون در سال 1401 با 5 شعبه فعال و 15 نفر نیرو زیر نظر دادیاران ناظر بر زندان مشغول به فعالیت است.
معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران در امور زندانها ادامه داد: فلسفه تأسیس شوراهای حل اختلاف بر مبنای صلح و سازش است که زمینه بسیار خوبی برای کاهش پروندههای قضایی، کاهش ورودی پروندهها و حتی جمعیت کیفری در زندان محسوب میشود و در صورت حمایت همه جانبه میتواند موجب کاهش اطاله دادرسی، سرعت بخشیدن به رسیدگی و حتی کاهش جمعیت کیفری و حبس زدایی در داخل زندان شود.
حجت الاسلام و المسلمین فیروزجایی با بیان اینکه از ابتدای سال 1400 تا خرداد 1401 بیش از 5767 پرونده در شعب فعال شورای حل اختلاف تشکیل شده گفت: خوشبختانه 3873 فقره از این پرونده ها مختومه شده که 90 درصد آن منجر به صلح و سازش گردیده و 1934 نفر از مددجویان در ارتباط با این پرونده ها آزاد شده و به کانون گرم خانواده خود بازگشتند.
انتهای پیام/
وی افزود: همچنین با پیگیری مجدانه شورای حل اختلاف و کمک خیرین، انجمن حمایت از زندانیان، ستاد دیه و مرکز مراقبت بعد از خروج و پیگیری واحد مددکاری زندان، برخی از زندانیانی که به لحاظ عجز از پرداخت محکومیت مالی در حبس به سر میبردند نسبت به آزادسازی یا تخفیف و کسب رضایت از شکات اقدام و زمینه رهایی این زندانیان فراهم شد.
حجت الاسلام و المسلمین فیروزجایی کرد: با توجه به جمعیت کیفری مجتمع و موقعیت جغرافیایی آن که خارج از شهر قرار دارد این شعب در ساعات اداری و در تمام روزهای هفته فعال بوده تا خروجی بهتری داشته باشد.
انتهای پیام/