دادستان کل کشور از شرکت دانش بنیان خوارزمی بازدید کرد/ افتتاح واحد پایلوت استخراج لیتیوم
خبرگزاری میزان - حجتالاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور بعدازظهر امروز و در چهارمین روز از هفته قوه قضاییه از سالن های تولیدی شرکت دانش بنیان خوارزمی بازدید کرد.
دادستان کل کشور در جریان این بازدید ۲ ساعته و با همراهی مددی، دادستان استان البرز و مسئولان شرکت دانش بنیان خوارزمی، واحد پایلوت استخراج لیتیوم در این شرکت را افتتاح کرد.
در ادامه دادستان کل کشور در جلسه ای با مسئولان این شرکت دانش بنیان موانع و مشکلات پیشروی توسعه این شرکت را مورد بررسی قرار داد و در جریان روند فعالیت این شرکت دانش بنیان قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری در ادامه این بازدید ۲ ساعته در جمع مدیران و کارکنان شرکت دانش بنیان خوارزمی با اشاره به گرامیداشت هفته قوه قضاییه گفت: در حادثه دلخراش هفتم تیر ۱۳۶۰ تعداد زیادی از خدمتگزاران ملت و نظام جمهوری اسلامی که در راس آن انسانی متفکر و اندیشمند مرحوم آیت الله شهید بهشتی وجود داشت، به دست منافقین کور دل در دفتر حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند.
وی با بیان اینکه هفته قوه قضاییه به نام شهید آیت الله بهشتی نامگذاری شده است، گفت: این هفته فرصت مناسبی است تا ارتباطات بیشتری با بخش های مختلف قضایی و اجرایی و مردم داشته باشیم.
دادستان کل کشور با بیان اینکه کارگر در مکتب اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است، گفت: برادران و خواهران که افتخار نام کارگری را بر خود دارید، بدانید که جایگاه شما در پیشگاه خداوند متعال جایگاه ارزشمندی است، این جایگاه آنقدر ارزشمند است که پیامبر (ص ) بوسه بر دست کارگر می زند ؛ بنابراین بوسیدن دست یک کارگر توسط پیامبر( ص) حائز پیام های زیادی است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری در ادامه با اشاره به رشادت های مردم کشورمان در ۸ سال دفاع مقدس، گفت: استکبار و عوامل منطقه ای جنگ نظامی عراق علیه ایران را به جنگی دیگر تبدیل کردند. مردم عزیز ایران نیز اکنون در یک جبهه جنگ کاملا حساب شده از سوی استکبار و مبارزه با آن هستند.
وی با بیان اینکه این جنگ، جنگی اقتصادی است، گفت: امروز با اطلاعات دقیقی که داریم دشمن برنامه ریزی های زیادی در این بخش دارد. دشمن همانطور که در جنگ نظامی همه امکان خودش را در اختیار صدام گذاشت ، امروز نیز همه امکانش را به کاربرده تا اقتصاد کشور را فلج کند.
دادستان کل کشور با بیان دشمن به صراحت جنگ اقتصادی علیه ایران را بیان می کند، گفت: دومین جنگی که امروز ملت و مردم با آن مواجه هستند، جنگ فرهنگی است.
وی با بیان اینکه بانوان نیز در میدان جنگ و دوشادوش رزمندگان فعالیت های بزرگی انجام دادند، گفت: در زمان جنگ شاهد این بودیم که مادری فرزند خود را به جنگ می فرستاد و یا بانویی برای رزمندگان جوراب و دستکش می بافت، همه و همه ، زن و مرد در کنار هم ایستادند و مقاومت کردند و جنگ را به پیروزی رساندند. امروز هم زن و مرد این کشور به ویژه قشر کارگر که نقش مهمی در مبارزه با جنگ اقتصادی دارد، مسئولیت خطیری برعهده دارند.
دادستان کل کشور خطاب به کارگران این شرکت دانش بنیان، گفت: بیش از ۲۵۰ هزار شهید در جبهه ها به شهادت رسیدند. این رزمندگان در مقابل حملات دشمن سینه سپر کردند و اجازه ندادند که دشمن به پیروزی برسد. شما هم امروز در دفاع از اقتصاد کشور، سنگر نشینانی هستید که باید در جنگ اقتصادی با تلاش و زحمات، برنامه و دانش به جنگ با این جبهه ظالم بروید.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال ها است عناوین سال ها را بر مبنای موضوعات اقتصادی نامگذاری می کنند، گفت: امسال هم به نام سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است و در مجموعه ای هم که در آن حاضر هستیم ، فعالیت ها از نوع شاخه ای از فعالیت های دانش بنیان است که امیدواریم روز به روز توسعه پیدا کند.
وی تاکید کرد : دشمن به خوبی می داند که ملت ایران را نه با جنگ نظامی نه جنگ اقتصادی و نه جنگ فرهنگی نمی تواند از مسیر خود باز بدارد.
دادستان کل کشور در حاشیه این مراسم با بیان اینکه تولید داخلی در اولویت است، گفت: گاهی اوقات محصولات داخلی کفاف نیاز داخل کشور را می کند و آوردن محصولات مشابه آن حتما خیانت به کشور است ، چراکه در هر کارخانه ای عده ای در آن اشتغال دارند و هر بخشی که تامین کننده نیازهای داخلی است قطعا اگر بخواهند مشابه کالای داخلی را وارد کنند به نظام و اقتصاد آن خیانت کرده و قاچاق محسوب می شود.
وی ادامه داد: همچنین اگر تولید داخل نیاز کشور را تامین نکند ، قطعا دولت براساس نیاز و با رعایت همه جوانب اجازه می دهد که مقدار مورد نیاز که تامین کننده بقیه نیازهای مردم باشد، از خارج کشور با یکسری قواعد و مقررات وارد شود.
دادستان کل کشور با بیان اینکه قاچاق کالا کمر اقتصاد کشور را می شکند، بیان کرد: دولت و دستگاه قضایی و همه ما وظیفه داریم با قاچاق کالا به شدت و جدیت مقابله و مبارزه کنیم.
وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با کالای قاچاق در سال اخیر فعالیت چشمگیری داشته است، گفت: امیدواریم کلیه دستگاه های ذی ربطی که در مقابله با قاچاق مسئولیتی بر عهده دارند با هماهنگی و همکاری با قاچاق کالا مقابله کنند.
دادستان کل کشور بیان کرد: قاچاق کالا خنجری است که بر پیکره اقتصاد کشور آسیب می رساند.
وی با بیان اینکه قوه قضاییه در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عضویت دارد، گفت: همین طور قوه قضاییه به موضوع قاچاق کالاهای سازمان یافته می پردازد؛ قاچاق جزیی و غیر سازمان یافته در حوزه صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است که زیر مجموعه وزارت دادگستری و وابسته به دولت است اما قاچاق سازمان یافته اعم از ارز، طلا و کالا اگر چنانچه به صورت سازمان یافته باشد در حوزه وظایف و صلاحیت قوه قضاییه است.
وی، افزود: بنابراین دادستانی کل کشور هم در این حوزه تلاش می کند و هم در حوزه قاچاق کالایی که ذیل وظایف سازمان تعزیراتی حکومتی قرار دارد.
دادستان کل کشور با بیان اینکه اگر قاچاق از مبادی رسمی وارد شود صدمه زننده است، اظهار کرد: قطعا باید مسئولان امر به مانند سازمان کشتیرانی و بنادر و سایر مسئولان با این مقوله مقابله کنند.
وی تاکید کرد: یکی از بهترین راه هایی که می تواند با قاچاق کالا مقابله کند این است که دستگاه های مربوط با یکدیگر به صورت سیستماتیک مرتبط باشند تا اطلاعات مبادله شود لذا اگر این دستگاه ها از اول تا به آخر بتوانند اطلاعات خود را تجمیع کرده و مبادله کنند ، قطعا با ورود کالای قاچاق مقابله خواهد شد.
انتهای پیام/