مردم در برابر فشار‌ها و تحریم‌ها ایستاده‌اند/ عدم مدیریت نتوانسته مطالبات مردم را تحقق ببخشد

11:45 - 11 تير 1397
کد خبر: ۴۳۲۸۷۷
عضو شورای مرکزی کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند گفت: مردم هم در برابر این فشار‌ها و تحریم‌ها ایستاده‌اند، ولی بعضی جا‌ها احساس می‌شود که عدم مدیریت نتوانسته که به خصوص مسایل اقتصادی مطالبات مردم را تحقق ببخشد.
اهداف ما کمک به دولت در حل مسایل استبه گزارش گروه سیاسی ، سیدمهدی نبی زاده درباره اهداف حزب متبوع خود گفت: اهداف ما در کمک به جمهوری اسلامی حضور فعال در مسایل اجتماعی است تا بتوانیم مسایل و مشکلات را بررسی کرده و در قالب گزارشاتی به دولت و مجلس و مراکز ذی ربط ارائه دهیم تا بتوانیم کمکی در حل مشکلات کشور کرده باشیم.

وی ادامه داد: یکی از مسایلی که به جد دنبال می‌کنیم مطالبات مردم است، مطالباتی که به حق است و باید انجام شود و احساس می‌شود به دلیل مشکلات هیئت اجرایی یا حتی مجلس نتوانستند خواسته‌های مردم و مطالبات را به نتیجه برسانند.

این عضو شورای مرکزی کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند یادآور شد: البته قبول داریم که بخشی ممکن است گیر و قوس مسایل اجرایی باشد، اما بخشی از آن به نظر ما سومدیریت است که به صورت جدی تجدید نظر روی آن شود تا مطالبات به حق مردم انجام شود.

نبی زاده اضافه کرد: مردم هم در برابر این فشار‌ها و تحریم‌ها ایستاده اند، ولی بعضی جا‌ها احساس می‌شود که عدم مدیریت نتوانسته که به خصوص مسایل اقتصادی مطالبات مردم را تحقق ببخشد.

وی در ادامه یکی از مشکلات مهم کشور را سیستم بانکی کشور اعلام کرد و گفت: اگر در سیستم بانکی بازنگری شود مشکل تولید، سرمایه گذاری، اشتغال و بسیاری از موارد یا حل می‌شود یا در جهت حل شدن حرکت خواهد کرد بنابراین این یکی از نکاتی است که کانون دنبال می‌کند.

سفیر سابق ایران در هند در ادامه گفت: بخشی هم مطالبات رهبری است که مطرح می‌کنند و طول می‌کشد تا حتی این مطالبات به نتیجه نمی‌رسد که به عنوان مثال یکی از نکات رهبری مطرح کردند بحث عدالت اجتماعی بود که ما نتوانستیم آن نگاهی که به عدالت اجتماعی و توقعاتی که نظام از حکومت و هیئت اجرایی برای اجرای عدالت اجتماعی است انجام دهیم.

وی با طرح این سوال که عدالت اجتماعی چیست، گفت: یکی از مصداق‌های عدالت اجتماعی از بین بردن اختلاف طبقاتی است که حتما باید برطرف شود. یکی از مسایلی که باعث اختلاف طبقاتی می‌شود اختلاف حقوقی که بین کارکنان دولت است که از یک میلیون تا ۲۵ میلیون است، البته نمی‌گوییم که حقوق باید مساوی باشد، ولی باید یک تعادلی در آن وجود داشته باشد.

این عضو شورای مرکزی کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند افزود: امیدوارم سیستم نظام بانکی و مسایلی که به تولید بر می‌گردد دقت بیشتری شود چرا که این مهم باعث می‌شود که بسیاری از مسایل و مشکلات مردم حل شود.

وی در ادامه به برگزاری مجمع عمومی این حزب اشاره کرد و گفت: دومین مجمع عمومی کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند روز پنجشنبه برگزار شد که از بین ۳۹ کاندیدی شورای مرکزی ۱۴ نفر به عنوان شورای مرکزی تعیین شدند، ۵ نفر عضو البدل و طبق اساسنامه هفت نفر هیات موسس و عضو ثابت اند که با ۱۴ نفر انتخاب شده، ۲۱ نفر عضو شورای مرکزی را تشکیل می‌دهند.

این عضو شورای مرکزی گفت: مسعود حکیم جوادی، سید محمد علی نبی زاده، قربان سردشتی، سکینه سیاحی، سید حسین مصطفوی، مهدی هنجنی، محمد حسین باغ عنایت، عبدالرحیم بهاروند، محمدرضا میرزایی، سیداحمد میرجعفری، سید علی استیری، سید ابراهیم ابراهیمی، هاله مفیدی، اکبر امینی مهر به عنوان شورای مرکزی حزب کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند تعیین شدند.

نبی زاده ادامه داد: نعمت الله زرگر، محمد حسین کریم، نادرآذری، علی اکبر حافظیه، ابوالفضل سبحانی به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند و محمود رضا مرندی به عنوان بازرس اصلی و علی دوی نیا به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

وی یادآور شد: در اولین جلسه شورای مرکزی، هیات مدیره و دبیرکل تعیین خواهند شد و بعد از آن شروع به برنامه ریزی برای کار‌های حزب انجام می‌شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *