شهید چمران؛ شناسنامه دفاع مقدس
خبرگزاری میزان - شهید مصطفی چمران دهم مهرماه سال 1311 دیده به جهان گشود.
این شهید والامقام میز تحصیل در دانشگاه را نیز به یک سنگر دفاع از اسلام و انقلاب در مسیر مبارزه با استکبار جهانی تبدیل کرده بود، تجمع دانشجویان در مقابل سازمان ملل، یکی از این دست اقدامات انقلابی و استکبار ستیزی شهید چمران در دوران تحصیل در دانشگاه بود.
سال 1350، فصل آغاز خدمت شهید چمران در سنگر مبارزه نظامی با استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی بود، شهید چمران که آموزش جنگ های نا منظم را نیز به صورت کامل دیده بود، با سفر به لبنان به عنوان یکی از فرماندهان جبهه مقاومت به صف مقاومت پیوست.
اولین سنگر فرماندهی شهید مصطفی چمران در مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی، مدرسه صنعتی جبل و العمال لبنان بود، بعد از با فعالیت در سنگر پیروزی انقلاب، نقشی تأثیرگذار و ماندگار در دفاع مقدس داشت، آزادسازی پاوه از نقاط درخشان کارنامه شهید مصطفی چمران بود.
شهید مصطفی چمران، صندلی مجلس را با سنگر خاکی در خوزستان به منظور دفاع از کشور در مقابل تهاجم رژیم بعثی عراق عوض کرد و فرماندهیهای ماندگاری را از خود در فصل دفاع مقدس در تاریخ کشور رقم زد.
وی سرانجام در جریان آزادسازی دهلاویه در تاریخ 31خرداد سال1360 در جبهه سوسنگرد- دهلاویه به شهادت رسید.
شهید چمران قدمهای ماندگاری را در دوران دفاع مقدس از خود ثبت کرد
سردار محمد جواد قهرمانی در گفتوگو با میزان، با اشاره به جایگاه شهید مصطفی چمران، گفت: شهید چمران ستاره درخشانی در کهکشان شهدا در تاریخ کشور است، شهید چمران قدمهای ماندگارزی را در دوران دفاع مقدس از خود ثبت کرد.
معاون فرهنگی پیشین سپاه تأکید کرد: شهید چمران نقش بی بدیلی در مبارزه در سنگرهای دفاع مقدس و مقاومت داشت، شهید چمران فاتح قلههای علمی، معنوی و دفاعی بود، فرماندهی عملیات آزادسازی پاوه، اوج درخشش این سردار رشید اسلام بود.
قهرمانی با اشاره به اینکه آزادی پاوه، سیلی بر چهره استکبار جهانی با نقاب ضد انقلاب بود، افزود: این حضور شهید چمران در تاریخ کشور ماندگار شد.
معاون پیشین فرهنگی سپاه آزادی سوسنگرد را یکی دیگر از قابهای ماندگار در تالار خدمت شهید چمران در نظام جمهوری اسلامی برشمرد و اظهار کرد: خدا شهدای عزیز ما را در کنار امام راحل با شهدای کربلا محشور کند.
شهید چمران یکی از چهرههای برجسته جبهه مقاومت و دفاع مقدس است
امیر سرتیپ حسین خلیلی نیز در گفتوگو با میزان، در رابطه با شهید چمران، گفت: شهید مصطفی چمران از چهرههای برجسته جبهه مقاومت و دفاع مقدس است.
مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: آزادسازی پاوه و زدن سیلی بر چهره خیانتکار گروه تروریستی منافقین، یکی از ابعاد برجسته کارنامه شهید مصطفی چمران است.
خلیلی تأکید کرد: دوران دفاع مقدس، یک دُر درخشان در صدف انقلاب اسلامی در اقیانوس تاریخ کشور است و باید شهدا را به نسل های آینده معرفی کرد.
مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: بیان فرهنگ دفاع مقدس، یک سنگر مستحکم در مقابله با تهاجم نرم دشمن است.
شهید چمران شناسنامه دفاع مقدس است
مصطفی قاسمی بنیادی از ایثارگران دوران دفاع مقدس در گفتوگو با میزان، با اشاره به جایگاه شهید مصطفی چمران، بیان کرد: هشت سال جنگ تحمیلی، سیمای استکبار ستیزی یک ملت بزرگ، زیر بیرق نظام جمهوری اسلامی را نشان میدهد.
این ایثارگر دوران دفاع مقدس تأکید کرد: امثال شهید مصطفی چمران، شناسنامه دفاع مقدس هستند، مجاهدت و ایثار این سرداران رشید اسلام در تاریخ، تا ابد ماندگار خواهد بود.
قاسمی بنیادی با اشاره به آزادی «پاوه» از ابعاد برجسته کارنامه ایثار و مجاهدت سردار سرافراز اسلام شهید مصطفی چمران، تصریح کرد: گروه تروریستی منافقین بارها سیلی محکمی از رزمندگان اسلام در تاریخ انقلاب به ویژه هشت سال جنگ تحمیلی خوردهاند.
این ایثارگر دوران دفاع مقدس اظهار کرد: باید فرهنگ دفاع مقدس در جریان مقابله با جنگ نرم دشمن به نسل های آینده منتقل و از این میراث ارزشمند پاسداری کرد.
انتهای پیام/