استعلام آنلاین وضعیت وکیل و کارشناس
خبرگزاری میزان_ پس از ورود به سامانه «خدمات قضایی من» روی آیکون «استعلام وضعیت وکیل» کلیک کنید تا به صفحه استعلام آنلاین وارد شوید. پس از درج کد ملی وکیل و تصویر امنیتی که یک عدد 5 رقمی است، روی دگمه «بررسی و استعلام» کلیک کنید.
لحظاتی بعد، نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ اعتبار پروانه وکالت، مرجع صدور پروانه و وضعیت اشتغال به کار وکیل مورد نظر نمایش داده میشود. مرجع صدور پروانه برای وکلا «کانون وکلا» یا «مرکز وکلای قوه قضاییه» استانهاست.
همچنین با طی همین فرایند، کاربران می توانند به مشخصات فردی، وضعیت اشتغال به کار، تاریخ اعتبار پروانه و کانونی که پروانه کارشناس را صادر کرده دسترسی پیدا کنند. مرجع صدور پروانه برای کارشناسان هم کانون کارشناسان رسمی دادگستری استانهاست.
نکته ای درباره کد ملی وکیل و کارشناس
کاربران برای استعلام وضعیت وکیل و کارشناس از سامانه خدمات الکترونیک قضایی نیاز به کد ملی آنها دارند.
با این حال، بسیاری از شهروندان اظهار میکنند که دسترسی به کد ملی وکلا و کارشناس به دلایل مختلف دشوار است. چراکه سایتها و پورتالهای مرتبط هم، کد ملی وکلا یا کارشناسان را ثبت نکرده اند.
این در حالی است که کد ملی به عنوان یک شناسه غیرمحرمانه تلقی میشود که به عنوان مثال در هنگام انعقاد قراردادهای گوناگون نیاز به اعلام و ثبت دارد.
بنابراین، لازم است تا زمانی که امکان استعلام وضعیت وکیل و کارشناس از طریق مشخصات فردی در سامانه استعلام وضعیت فراهم نشده است، وکلا و کارشناسان کد ملی خود را در صورت درخواست از سوی موکلان، در اختیار آنها قرار دهند.
انتهای پیام/