ترفندهای تهیه «آش گوجه»
خبرگزاری میزان _ ایرنا نوشت: هم وطنان اردبیلی مان آش گوجه را با دستور ویژهای طبخ می کنند که طعم و بوی بی نظیری به این غذا میدهد. اگر قصد تهیه این آش سنتی را دارید با ما همراه شوید.
مواد لازم
گندم یک لیوان
نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز یک لیوان
عدس نصف لیوان
سبزی آش خرد شده 300 گرم
گوجه 8 تا 10 عدد متوسط
پیاز خلالی سرخ شده 4 عدد
نعناع داغ 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
آبغوره 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
گندم را برای مدت 3 ساعت با آب گرم بخیسانید. لازم است که حبوبات دیگر از شب قبل طبخ در آب خیسانده شود. چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. در ابتدای کار پخت آش ،حبوبات و گندم را به مدت دو ساعت بپزید. پس از آن عدس و سبزی را اضافه کنید و نیم ساعت برای پخت زمان بدهید. حبوبات که کاملا پخته شد گوجه فرنگی ها را رنده کرده و در آش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم با مواد دیگر پخته شود. برای این که آش شما رنگ و لعاب بیشتری بگیرد بهتر است پس از سرخ کردن پیاز آن را با مقداری رب گوجه فرنگی تفت دهید و داخل آش بریزید. مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید. در مرحله بعدی کمی نعناع به همراه ادویه تفت داده و به غذا اضافه کنید. بعد از این که آش شما با شعله ملایم لعاب انداخت پیش از خاموش کردن شعله 4 قاشق آبغوره به آن اضافه کنید. آش را کمی پس از آن که بخار داغ آن گرفته شد در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و روی آن را با نعنا داغ، گوجه گیلاسی برش خورده و پیاز داغ تزیین کنید.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.