انقلاب اسلامی با طرح‌های بی‌بدیل با تهدیدات امنیتی مقابله کرد/ وجود «امنیت پایدار» در ایران به سبب ایده‌های جمهوری اسلامی و مردم پایه بودن امنیت است

17:17 - 02 تير 1397
کد خبر: ۴۳۰۲۳۷
دهمین نشست از سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلاب صبح امروز با موضوع «دستاورد‌های چهل ساله انقلاب اسلامی در حوزه امنیت «باحضور معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور» برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، دهمین نشست از سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلاب با موضوع «دستاورد‌های چهل ساله انقلاب اسلامی در حوزه امنیت» صبح امروز در مجموعه فرهنگی سرچشمه باحضور حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر ثابت استاد دانشگاه درباره روند‌های امنیتی سخنرانی کرد که پس از وی سردار حسن رستگار پناه رئیس پژوهشکده امنیت ملی پشت تریبون قرار گرفت و درباره «رویکرد‌های امنیتی» سخنرانی کرد.
 
انقلاب اسلامی با طرح‌های بی‌بدیل با تهدیدات امنیتی مقابله کرد/ وجود «امنیت پایدار» در ایران به سبب ایده‌های جمهوری اسلامی و مردم پایه بودن امنیت است
انقلاب اسلامی با طرح‌های بی‌بدیل با تهدیدات امنیتی مقابله کرد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرنگار گروه سیاسی ، سردار سرتیپ حسن رستگارپناه رئیس پژوهشکده امنیت ملی عنوان کرد: در انقلاب اسلامی رضایتمندی مردم، مشروعیت و مقبولیت نظام یک اصل است و مردم تلاش کردند که این رضایتمندی در جامعه حفظ شود.

وی با بیان اینکه رویکرد انقلاب اسلامی براساس اعتقادات و انگیزه‌های دینی و حضور گسترده و همه جانبه مردم در عرصه‌های مختلف نتایجی به بار داشته است در برشماری آن‌ها افزود: ایجاد زمینه‌های مناسب برای مشارکت مردم اولین دستاورد این رویکرد بوده است چرا که در نظام‌های دیگر مردم در حاکمیت جایگاه ندارند و نگاه این نظام‌ها به امنیت سخت‌افزاری است.

رستگارپناه با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران مردم با مشارکت خود در حفظ امنیت پایدار کشور نقش دارند، افزود: در سایه مشارکت مردمی فضای مناسبی برای رشد و تعالی همه جامعه به وجود آمد و دستگاه‌های امنیتی هم خود را برای تعامل با مردم تعریف کرده‌اند.
 
انقلاب اسلامی با طرح‌های بی‌بدیل با تهدیدات امنیتی مقابله کرد/ وجود «امنیت پایدار» در ایران به سبب ایده‌های جمهوری اسلامی و مردم پایه بودن امنیت است

وی از مدیریت امنیتی کشور بدون کمک گرفتن از شرق و غرب به عنوان دیگر دستاورد رویکرد انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف یاد کرد و خاطرنشان ساخت: این حجم از تهدیدات علیه انقلاب اسلامی برای ساقط کردن هر حاکمیت دیگری کافی بود، اما ما خود با طراحی‌هایی بی‌بدیل توانستیم به مقابله تهدیدات برویم.

رئیس پژوهشکده امنیت ملی بیان داشت:خانه‌های تیمی منافقین را خود مردم به اطلاع نیرو‌های امنیتی می‌رساندند چرا که اعتقاد داشتند باید در امنیت کشورشان مشارکت داشته باشند.

رستگارپناه به عقلانیت در شناخت توطئه‌ها به عنوان دیگر دستاورد رویکرد انقلاب اسلامی در عرصه‌های گوناگون اشاره کرد و گفت: ما بی‌محابا به جنگ تهدیدات نرفتیم بلکه به موازات صلابت با منطق با تهدیدات روبرو شدیم.

وی تصریح کرد: اگر امنیت مبتنی بر قدرت و ابزار باشد بالاخرعه یک روز شکسته می‌شود، اما اگر مبتنی بر تلاش و گذشت مردم باشد، امنیت از پایداری لازم برخوردار خواهد بود.

سومین سخنران دهمین جلسه شنبه‌های انقلابی، دکتر الیاسی استاد دانشگاه بود که درباره مقایسه تطبیقی نظام امنیتی جمهوری اسلامی سخنرانی کرد.
 
انقلاب اسلامی با طرح‌های بی‌بدیل با تهدیدات امنیتی مقابله کرد/ وجود «امنیت پایدار» در ایران به سبب ایده‌های جمهوری اسلامی و مردم پایه بودن امنیت است

بعد از دکتر ثابت، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور درباره «ویژگی‌های امنیتی ایران» برای حضار به سخنرانی پرداخت.

وجود «امنیت پایدار» در ایران به سبب ایده‌های جمهوری اسلامی و مردم پایه بودن امنیت است
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، حسین ذوالفقاری اظهارداشت: طی دو نظرسنجی که در سال ٩٦ در ٦حوزه اساسی کشور انجام شد، امنیت ایران بالاترین رضایتمندی در کشور را داشته است.

وی ادامه داد: وجود امنیت پایدار در ایران بخاطر ایده‌های جمهوری اسلامی و نیز مردم پایه بودن امنیت است. اگر در بحران‌ها ومشکلات امنیتی در کشور، حضور مردمی نبود، نمی‌توانستیم امنیت در جامعه ایجاد کنیم.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور خاطرنشان کرد: مهمترین مدل امنیتی در ایران «خوداتکایی» است. خوداتکایی ایرانی بر پایه اهمیت نقش رهبری، حمایت مردم، ساختار‌ها و نهاد‌های انقلابی متعدد دفاع محور و قدرت نرم فرهنگی است.

ذوالفقاری با اشاره به شرایط امنیتی ابتدای انقلاب گفت: امروز همه اذعان دارند که شرایط ایران به لحاظ امنیتی خوب است.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با اشاره به اینکه این میزان امنیت بالای ایران برای کشور‌های اروپایی سوال ایجاد کرده است، افزود: هرزمان که تهدیدات خارجی و آسیب‌های اجتماعی یک کشور بالا رود و توان کنترل سیستم پایین بیاید، امنیت کاهش می‌یابد.
 
انقلاب اسلامی با طرح‌های بی‌بدیل با تهدیدات امنیتی مقابله کرد/ وجود «امنیت پایدار» در ایران به سبب ایده‌های جمهوری اسلامی و مردم پایه بودن امنیت است

ذوالفقاری با بیان اینکه نظام استکبار با همه توانش علیه ایران بسیج شده است، تاکید کرد: امروز به خاطر اجرای حکم اعدام به جرم زیر گرفتن سه نفر، همه شبکه‌های خارجی، برنامه‌های زنده خود را قطع می‌کنند و به گونه‌ای موضوع را منعکس می‌کنند که گویی کس دیگری مرتکب این جرم شده است.

وی افزود: اساس محور امنیت جمهوری اسلامی ایران، جامعه محور بودن آن است، حتی ساختار‌های امنیتی ما هم جامعه محور است.

معاون امنیتی وزارت کشور اظهارداشت: در جریان تنش‌های دی ۹۶ باز هم مردم علیرغم گلایه‌هایی که داشتند، استقبال نکردند و بلکه خودجوش مقابله کردند.

وی درعین حال بیان کرد: تامین کنندگان امنیت کشور باید مورد توجه مسئولان باشند تا خود تبدیل به مخالف امنیت نشود. رئالیسم‌ها بر خود اتکایی امنیت بر مبنای قدرت دولت تاکید داشتند و محور آن قدرت نظامی بود، اما مدل جمهوری اسلامی خوداتکایی بر محور قدرت نرم، ولایت و رهبری بود، که باعث شد خیلی‌ها در این کشور نه پست و شغل نخواستند، اما مانند زمان جنگ همه چیز خود را برای امنیت کشور گذاشتند.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور عنوان کرد: اگر شهید بروجردی در غرب کشور می‌کوشید با اقناع مردم امنیت را برقرار کند ریشه در نگاه به قدرت نرم و فرهنگی داشت. فرماندهان جوان سپاه در آن زمان بدون مطالعه رویکرد‌های امنیتی تلاش کردند امنیت را با خود مردم برقرار کنند.

وی یادآور شد: چرا مردم به صحنه آمدند؟ چون خود را متولی انقلاب می‌دانستند. هر زمان تعادل و توجه به باور‌ها و اعتقادات مردم صورت گیرد، مردم حضور خواهند داشت و در امنیت کشور مشارکت می‌کنند.

اما آخرین سخنران نشست شنبه‌های انقلابی، سردار احمدرضا رادان رئیس مرکز مطالعات راهبردی بود که درباره «کارکرد نظام امنیتی جمهوری اسلامی در نظام بین الملل» سخنرانی کرد.

امروز به واسطه امنیت پایدار در همه عرصه‌ها توانسته‌ایم گام‌های موثری برداریم
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، سردار احمدرضا رادان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ناجا گفت: همه محاسبه‌های دشمن در ایران غلط از آب درمی‌آید، زیرا ایران مکتب امنیتی، دفاعی، نظامی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی‌اش برگرفته از آرمان‌های امام راحل و رهنمودمقام معظم رهبری و مردم است.


وی ادامه داد: مردم در ایران حرف برای گفتن و مشکل نیز دارند، ولی نظام را از دست نمی‌دهند و اگر تو طئه‌ای باشد به حمایت رهبر معظم انقلاب، سیلی محکمی به دشمنان می‌زنند که سال‌ها صدایش شنیده شود.

رادان خاطرنشان کرد: امروز به واسطه امنیت پایدار در کشور و نیز خون شهدای هسته‌ای، جنگ تحمیلی و مدافع حرم در همه عرصه‌ها توانسته‌ایم گام‌های موثری برداریم.
 
انقلاب اسلامی با طرح‌های بی‌بدیل با تهدیدات امنیتی مقابله کرد/ وجود «امنیت پایدار» در ایران به سبب ایده‌های جمهوری اسلامی و مردم پایه بودن امنیت است
رادان عنوان کرد: شوخی نیست که انقلاب اسلامی در همان ابتدا در همه کوچه پس کوچه هایش درگیر شود، در خوزستان، کردستان، بلوچستان، و ... که هرکدام در هر نظام نوپای دیگر برای ساقط کردن کافی بود.

رییس مرکز مطالعات راهبردی ناجابیان کرد: رهبر این انقلاب محور حرکت خود را بر مردم می‌گذارد از این رو مردم هم اصل و ثقل حرکت خود را بر این می‌گذارند که رهبر از ان‌ها راضی باشند. انقلاب ما یکی یکی این کوچه پس کوچه طی می‌کند که هرکدام یک بلوغ است.

وی اضافه کرد: در آن زمان کاری نداشت که از یک روستای اشغال شده توسط ضد انقلاب عبور کرد، اما ما بسیار شهید دادیم که مردم در درگیری‌ها آسیب نبینند، لذا مردم کردستان اذربایجان غربی شیفته انقلاب اسلامی هستند، آن‌ها دیدند که رزمندگان ما از جان خود گذشتند تا مردم آسیب نبینند.

رادان خاطرنشان کرد: برای خلبانان ما هدف زمانی هدف بود که مردم غیرنظامی آنجا نباشند. اسرای ما در عراق با شکنجه مواجه بودند، اما ما از اسرای عراقی مبلغان جمهوری اسلامی و اعضای سپاه بدر تربیت کردیم.

رییس مرکز مطالعات راهبردی ناجاافزود: ما امروز تولیدکننده یک مکتب نظامی امنیتی شده‌ایم. پس از عبور از اروند، بسیاری از ارتش‌های صاحب سبک در عبور از آب سراغ ما امدند تا سبک عبور ما را یاد بگیرند.

وی با بیان اینکه اگر هنرمند ما می‌تواند بروز و ظهور داشته باشد در سایه امنیت است، افزود: اگر امنیت نباشد، مردم تلاش نمی‌کنند زندگی کنند بلکه فقط می‌کوشند زنده بمانند. اگر امروز جرات نمی‌کنند وارد مرز‌های ما شود از عزم و اراده ماست.

رادان عنوان کرد: امریکا که مدعی مبارزه با داعش است امروز به دنبال حفظ داعش است، ما می‌دیدیم که چرخ‌بال‌های امریکایی می‌روند نیرو‌های داعش را از اسارت حشدالشعبی رها می‌کنند.
 
رییس مرکز مطالعات راهبردی ناجا یادآور شد: تکریت عراق از دست داعش ازاد شد، تکریت که زادگاه صدام است، اما پس ازادی ۹۵ درصد مردم که خانه‌های خود را ترک کرده بودند بازگشتند به خانه هایشان، اما امریکایی‌ها که دیدند با کمک ایران تکریت ازاد شد رفتند الانبار را از داعش گرفتند، اما به گونه‌ای که یک ساختمان سالم در آن باقی نمانده بود، این تفاوت ازادسازی ایران با امریکاست.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *