مجازات هک تلگرام چیست؟
خبرگزاری میزان – جرائم رایانهای از آن دسته جرائمی است که با پیشرفت تکنولوژی و توسعه آن شکل گرفت و نیاز به حکومت قانون بر این دسته نوظهور از مراودات و جرائم ناشی از آن بود. جرایمی مانند جعل رایانهای، سرقت اینترنتی، هتاکی در فضای مجازی، تهدید در فضای مجازی و مواردی از این دست در قانون شناخته شده اند و برای آنها مجازات تعیین شده است. در این میان افراد سودجویی وجود دارند که با نیات سوء قصد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات مجازی دیگران دارند برای مثال با ادعای هک کردن تلگرام دیگران قصد دسترسی به اطلاعات آنها دارند در صورتی که شاید از جرم بودن این عمل ناپسند در قانون بی اطلاع باشند. یکی از این موارد تلگرام است که امروزه مهمترین وسیله ارتباطی مردم است و افرادی سودجو در پی دسترسی بی اجازه به تلگرام دیگران هستند.
جرم هک تلگرام دیگران
در قانون جرایم رایانهای به کررات به موضوع دسترسی غیرمجاز به اطلاعات دیگران و هک برنامههای دیگران اشاره شده است و برای آن مجازات تعیین شده است. برای مثال در ماده ۸ و ۱۲ و ماده ۲۵ این قانون که در همه آنها دسترسی غیر مجاز به دادههای دیگران جرم شناخته شده است. از این رو با استناد به این مواد میتوان گفت که هک کردن تلگرام دیگران جرم است و کسانی که مورد سوء استفاده از این جرم قرار میگیرند میتوانند با مراجعه به دادسرای ویژه جرائم رایانهای، اقدام به شکایت از هک شدن تلگرام خود نماید.
مجازات هک تلگرام دیگران
تعیین مجازات هک کردن تلگرام بر عهده قاضی است، اما میتوان با استناد به ماده ۲۵ قانون جرائم رایانهای که در بند " ب " خود مقرر میدارد فروش یا انتشار یا در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر دادهای که امکان دسترسی غیرمجاز به داده یا سیستمهای رایانهای یا مخابراتی متعلق به دیگری را فراهم میکند، جرم است، مجازات هک تلگرام دیگران را نیز از همین ماده استخراج کرد. بر اساس این ماده مجازات هک تلگرام از قرار حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات خواهد بود.
انتهای پیام/