ابتلای 9 نفر به تب کریمه کنگو و فوت یک بیمار/ مردم از مصرف جگر و گوشت آبدار پرهیز کنند

11:36 - 09 خرداد 1401
کد خبر: ۴۲۹۰۵۱۳
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: : به افراد توصیه می شود که گوشت تازه ای که در مراکز خارج از کشتارگاه کشتار می شود حتما تا ۲۴ ساعت و جگر را تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند و از مصرف جگر و گوشت خام یا آبدار پرهیز کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *