راهکار هایی برای جلوگیری از اسراف
همه ما در طول زندگی حجم بسیار زیادی از مواد غذایی را هدر میدهیم. در این خبر تعدادی راهکار برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی میخوانیم.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،همه ما در طول زندگی حجم بسیار زیادی از مواد غذایی را هدر میدهیم. در این خبر تعدادی راهکار برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی میخوانیم:
میتوان آبی که در آن سبزیجات میجوشانند را در گلدان ها ریخت.
پوسته تخم مرغ دارای آهک فراوان است میتوان آنرا به عنوان کمپوست در باغچه استفاده کرد.
دانه های استفاده شده قهوه دارای نیتروژن فراوانی است که میتوان آن را به خاک باغچه اضافه کرد و در آن گوجه یا فلفل پرورش داد.
پوست خالی لیمو را میتوان برای گرفتن مار و حشرات در باغ استفاده کرد.
پوست موز و میوه های دیگر به عنوان کمپوست برای تقویت باغچه استفاده میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *