هر آنچه در هشتمین جلسه نشست‌ «شنبه‌های انقلاب» مطرح شد/ از توصیه عجیب سفیر انگلیس تا شیوه جنگ ایران/ جریان نفوذ مفاهیم جدیدی ارائه می‌کند

17:16 - 19 خرداد 1397
کد خبر: ۴۲۵۸۰۵
هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلاب با موضوع «استقلال ملی و اقتدار بین المللی‌»، ظهر امروز در محل لانه جاسوسی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلاب با حضور علی باقری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، منوچهر محمدی معاون پیشین وزارت امور خارجه و استاندار پیشین سیستان وبلوچستان، موسی حقانی رئیس مرکز پژوهش‌های تاریخی، جواد منصوری اولین فرمانده سپاه پاسداران و مهدی نوروزی همافر بازنشسته برگزار شد.

اینکه ایران در دنیا حرفی برای گفتن دارد بخاطر دو مولفه «قدرت الهی» و «توده‌های مردم» است/ جریان نفوذ مفاهیم جدیدی را ارائه می‌کند که با مبانی انقلاب همخوانی ندارد /صدام فکر نمی‌کرد که ما در جنگ به سبک و شیوه خودمان عمل کنیم

اینکه ایران در دنیا حرفی برای گفتن دارد بخاطر دو مولفه «قدرت الهی» و «توده‌های مردم» است
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، اولین سخنران این نشست منوچهر محمدی بود که با اشاره به مفهوم استقلال گفت: مهم‌ترین و اولیه‌ترین شعار انقلاب استقلال، آزادی جمهوری اسلامی بود و اهمیت انتخاب استقلال به‌عنوان شعار از این جهت بود که دولت‌های مستقر در ایران از ۲۰۰ سال قبل تا آن زمان برای تحقق این مهم نتوانسته بودند گام‌های موثری بردارند.


وی ادامه داد: از لحاظ حقوقی حدوداً دویست و اندی دولت مستقل در عضویت سازمان ملل داریم که ظاهرا همگی دارای یک حق رای هستند و برای احقاق منافع خود تصمیم‌گیری می‌کنند و از لحاظ حقوقی فرقی بین دولت بورکینافاسو و آمریکا نیست. ولی همین دولت‌ها از لحاظ سیاسی با هم تفاوت‌هایی دارند.

معاون پیشین وزارت خارجه با بیان اینکه از لحاظ سیاسی می‌توان دولت‌ها را به چهار گروه تقسیم کرد، گفت: این چهار دسته عبارتند از: ۱. دولت‌های وابسته و تحت نفوذ؛ همان دولت‌هایی که تحت تأثیر دولت‌های فرامرزی هستند. ۲. دولت‌های تحت سلطه که هیچ اختیاری از خود ندارند. ۳. دولت‌های به هم وابسته مانند گروه نبلوکس در اروپا که شامل کشور‌های بلژیک، لوکزامبورگ و هلند می‌شود که در مسائل مختلف به اتفاق هم تصمیم‌گیری می‌کنند. ۴. دولت‌های مستقل که فارغ از هر نوع نفوذی از بیرون کشور خودشان در مور مسائل مختلف کشور تصمیم‌گیری می‌کنند.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم راجع به چند رژیم قبل از انقلاب بررسی کنیم قاجاریه را می‌توانیم به‌عنوان دولتی تحت نفوذ در نظر بگیریم. در همین منطقه خودمان نیز دولت‌های تحت نفوذی داریم.

محمدی تصریح کرد:‌پهلوی را باید دولتی تحت سلطه دید که انگلیسی‌ها با کودتای سال ۱۲۹۹ رضاخان میرپنج بیسوادی که جایگاه قومی قبیله‌ای نداشت را روی کار آوردند و بعد از او پسرش محمدرضا شاه را نیز خودشان روی کار آوردند.

وی با اشاره به اقداماتی که در برخی کتب تاریخی به نقل از پهلوی اول ذکر می‌شود، گفت: نسبت دادن این اقدامات به او دروغ تاریخی است او مطلقا در مسائل کلان سیاست داخلی و خارجی نقش نداشت و برای همه مسائل ایران در لندن و واشنگتن تصمیم‌گیری می‌شد.

معاون پیشین وزارت خارجه با طرح این سوال که انقلاب چه کرد که منجر شد اقتدار ملی و استقلال بین‌المللی برای ایران حاصل شود افزود: در سطح ملی مهم‌ترین دستاورد انقلاب این بود که یک نظام دینی کارآمد برای اولین بار ایجاد شد و مولفه قدرت را برای اولین بار بازتعریف کرد. تا قبل از پیروزی انقلاب گفته می‌شد قدرت، از لوله توپ برمی‌خیزد چنانچه در سال‌های قبل از انقلاب تعداد ذرادخانه‌های امریکا و شوروی به حدی زیاد شده بود که امریکا می‌توانست دنیا را ۱۲ مرتبه با خاک یکسان کند و روس‌ها نیز ۸ مرتبه می‌توانستند این اقدام را انجام دهند و این مسابقه تسلیحاتی تا جایی پیش رفته بود که توازن قوا معنا نداشت و توازن وحشت جایگزین آن شده بود؛ لذا این دو قدرت در سال ۱۹۶۱ وقتی نزدیک بود با هم برخورد پیدا کنند به تفاهم رسیدند که همه تنش‌ها را کنار بگذارند و با هم درگیر نشوند.

وی افزود: در آن زمانی که بسیاری از دولت‌های جهان فکر می‌کردند هیچ گاه نمی‌توانند به قدرت دو کشور امریکا و روسیه برسند انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل به پیروزی رسید و قدرت جدیدی را که همان قدرت الهی بود را در سطح جهان معرفی کرد.

محمدی تصریح کرد: در انقلاب اسلامی دو نوع مولفه قدرت شامل مادی و معنوی وجود دارد که قدرت معنوی در ذیل قدرت لایزال الهی معنا می‌شود.

وی ادامه داد: آن چیزی که امروزه شاهدیم وجود یک اقتدار ملی در کشور است که بر دو مولفه قدرت الهی و توده‌های مردم تکیه دارد. البته در دولت‌های مستقل هم دو گروه داریم یک آن دسته دولت‌هایی که نظام سلطه را به‌عنوان واقعیت پذیرفته‌اند مانند کشور هند و در دسته دوم کشور‌هایی مانند جمهوری اسلامی ایران قرار دارند که استقلال خود را حفظ می‌کنند؛ لذا اگر در طول ۴۰ سال مشاهده می‌کنید که ایران بر همه توطئه‌های دشمنان پیروز شده است بخاطر تکیه کردنش به دو عنصر قدرت الهی و توده‌های مردم بوده است.

معاون پیشین وزارت خارجه گفت: البته متاسفانه دولت‌هایی که پس از انقلاب تا کنون روی کار آمده‌اند همگی با نگاهی مادی حرکت کرده و سعی کردند کشور را بدون توجه به قدرت الهی که پشتیبان ماست حرکت کرده و ما را به سمت پذیرش سلطه جهانی پیش ببرند.

وی یادآور شد: اینکه گفته می‌شد بدون امریکایی‌ها نمی‌توانید کاری بکنید و یا اخیرا مطرح می‌کنند امریکا کدخداست و با یک بمب می‌تواند سیستم نظامی ما را نابود کند نتیجه برجامی است که دست ما دادند و به دنبالش می‌خواهند خواسته‌های دیگری را به ما تحمیل کنند و همه این مسائل شبیه قرارداد‌ها و تفاهماتی است که در زمان پهلوی اول و دوم بسته شد که مسلما به لطف الهی آن‌ها در رسیدن به اهداف شومشان علیه ایران موفق نخواهند شد.

محمدی افزود: علت اصلی که امروزه ایران در دنیا حرف برای گفتن دارد و غربی‌ها اذعان می‌کنند که ایران کشوری دارای نفوذ است ناشی از دو مولفه قدرت الهی و توده‌های مردم است که باعث شده امروزه غیر از اینکه یک قدرت منطقه‌ای باشیم بلکه یک ابرقدرت منحصربه فرد نیز به شمار بیاییم.
 
اینکه ایران در دنیا حرفی برای گفتن دارد بخاطر دو مولفه «قدرت الهی» و «توده‌های مردم» است/ جریان نفوذ مفاهیم جدیدی را ارائه می‌کند که با مبانی انقلاب همخوانی ندارد /صدام فکر نمی‌کرد که ما در جنگ به سبک و شیوه خودمان عمل کنیم

وصیت‌نامه امام راحل اتمام حجتی برای تمام نسل‌های حال و آینده این کشور محسوب می‌شود
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، جواد منصوری هم در هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های «شنبه‌های انقلاب» با اشاره به شعار انقلاب مبنی بر استقلال، آزادی جمهوری اسلامی گفت: شعار‌های دیگری هم می‌توانست برای انقلاب انتخاب شود، اما دلیل اصلی انتخاب کلمه استقلال، به تاریخ این کشور بر می‌گردد.

وی تاکید کرد: به عبارت دیگر مردم و رهبری با تجربه از تحولات گذشته به این جمع بندی رسیدند که یکی از اساسی‌ترین مشکلات این کشور، سلطه بیگانگان است و تا زمانی که این معضل برطرف نشود، مشکلات این کشور نیز حل نمی‌شود.

منصوری با بیان اینکه استقلال کلید حل مشکلات اساسی کشور محسوب می‌شد، گفت: در شعار انقلاب، کلمه آزادی نیز به معنای نفی استبداد داخلی و کلمه استقلال نیز برای نفی سلطه خارجی معنا می‌شود.

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب افزود: زمانی که شعار استقلال می‌دادیم حتی بسیاری از نیرو‌های مخلص کشور می‌گفتند شما می‌دانید دنیا چه خبراست، چرا چنین شعاری را سر می‌دهید؟

وی یادآور شد: نیروی اصلی انقلاب روی شعار استقلال ایستاد و برای آن هزینه داده و خواهد داد. اما آنچه مهم است اینکه تسلط بر ایران یکی از اهداف اساسی قدرت‌های اساسی در دنیا هست و خواهد بود و حفظ این استقلال برای ما بسیار مشکل است و هزینه داشته و دارد.

سفیر پیشین ایران در چین با بیان اینکه نتوانسته ایم آنچنان که لازم بوده استقلال همه جانبه‌ای را تأمین کنیم، افزود:، اما در بعد تامین استقلال سیاسی موفق بوده‌ایم و محافل قدرت دنیا هم این مهم را می‌دانند،.

منصوری یادآور شد: بار‌ها امام راحل و رهبرمعظم انقلاب فرمودند وابستگی به نفت را تمام کنید، ولی این کشور همچنان لنگ نفت است واین نشان می‌دهد که در این قسمت کار لازم انجام نشده است.

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب افزود: در ۴۰ سال گذشته مردم پای انقلاب و ا ستقلال کشور به هر قیمتی ایستادند که در آن تردیدی هم نیست، اما دستگاه اداری به هر دلیلی نتوانسته حرکت مناسبی داشته باشد وما برای استحصال استقلال پایدار و همه جانبه نیازمند یک تحول بنیادین در بخش فرهنگ عمومی هستیم.

وی تاکید کرد: اگر قرار است مستقل باشیم، اولین قدمش این است که حداقل میزان تولید ملی با مصرف ملی برابر باشد. اگر تولید کمتر از مصرف شد آن وقت است که باید دست نیاز به سوی دیگران دراز کنیم و دیگران هم فقط با دلار، خواسته‌های ما را برآورده نمی‌کنند بلکه امتیاز هم می‌خواهند.

سفیر پیشین ایران در چین بیان کرد: تأمین استقلال لوازمی دارد و باید آن‌ها را تامین کنیم وگرنه استقلال در حد یک شعار باقی می‌ماند و آنگاه با استقلال واقعی فاصله زیادی می‌گیریم.

منصوری با بیان اینکه در تولید ملی باید به ایجاد تکنولوژی و نظریه هم دقت داشته باشیم گفت: بنده به شدت از این قضیه رنج می‌برم که در مسائل سیاسی، اقتصادی، روانشناسی، اجتماعی و سایر مسائل در کتب ما نقطه نظرات دانشمندان وکارشناسان خارجی نگارش شده است. یعنی علامه طباطبایی هیتچ نظریه سیاسی ندارد!

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب بیان کرد: سبک زندگی که نشأت گرفته ازتعاریف دانشمندان خارجی بوده و به ما تحمیل شده است اصلا با استقلال جوردر نمی‌آید لذا ما در بخش دسترسی به ابزار استقلال هنوز در ابتدای راه هستیم. در مباحث فرهنگ عمومی ووجدان کاری هنوز لنگ می‌زنیم.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: در شش برنامه توسعه‌ای که برای پیشرفت کشور در نظر گرفته شده بود مسائلی مانند مسجد، اخلاق و حوزه علمیه آیا دیده شده بود و در این برنامه‌ها فقط آمار کلان در حوزه‌های مختلف داده می‌شد.

سفیر پیشین ایران در چین تصریح کرد: با عنایات الهی در ابتدای انقلاب موفق به ایجاد نهاد‌های انقلابی در کشور شدیم که این نهاد‌ها نقش بزرگی در ایجاد وحفظ استقلال کشورداشتند وگرنه دستگاه‌های اجرایی برای ریشه دار کردن استقلال کار موثری نکردند.

منصوری بیان کرد: به نظر بنده وصیت‌نامه امام راحل یک الهام الهی بوده است که درباره همه مسائل به زبان ساده توضیحاتی را مطرح کرده است واتمام حجتی برای تمام نسل‌های حال و آینده این کشور محسوب می‌شود.

اینکه ایران در دنیا حرفی برای گفتن دارد بخاطر دو مولفه «قدرت الهی» و «توده‌های مردم» است/ جریان نفوذ مفاهیم جدیدی را ارائه می‌کند که با مبانی انقلاب همخوانی ندارد /صدام فکر نمی‌کرد که ما در جنگ به سبک و شیوه خودمان عمل کنیم

نمونه‌هایی از نقض عهد اروپا در دوران معاصر / توصیه عجیب سفیر انگلیس
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، موسی حقانی پژوهشگر تاریخ کشورمان امروز شنبه (۱۹ خرداد) در هشتمین نشست «شنبه‌های انقلاب» که با موضوع استقلال ملی و اقتدار بین‌المللی برگزار شد، اظهارداشت: شناسنامه ملت ایران مانع مستعمره شدن ایران در عصر استعمار شد.

حقانی با یادآوری اهمیت جایگاه استقلال ایران برای مرجعیت دینی افزود: از آنجا که ایران هر زمان که قدرت داشت منطقه را در دست می‌گرفت استعمار پس از توجه به هند مبنای سیاست خود را تضعیف ایران قرار داد.

حقانی از نقض عهد انگلستان درباره حاکمیت ایران بر هرات به عنوان یکی از نمونه‌های نقض عهد اروپاییان در دوران معاصر یاد کرد و گفت: انگلستان سه بار حاکمیت ایران را بر هرات تأیید، اما سرانجام آن را نقض کرد.

پژوهشگر تاریخ کشورمان با یادآوری اینکه با وجود ایستادگی ملت ایران به علت نفوذ عوامل بیگانه برای کشور مشکل ایجاد شد، تأکید کرد: خطای بزرگ دولت قاجار دل بستن به جریان نفوذی و غفلت از مرجعیت دینی بود.

وی با بیان اینکه جریان نفوذ با کارشکنی به منافع ملی ضرر می‌زند، یادآور شد: به شواهد تاریخی هرگاه از روی ضعف پای میز مذاکره رفته‌ایم به زیان منافع ملی ما تمام شده است.

حقانی با اشاره به اینکه ناصرالدین شاه هرات را از انگلستان پس گرفت، اما به تشویق نفوذی‌ها به پای میز مذاکره برای آن رفت، عنوان داشت: هیأت مذاکره‌کننده که همه فراماسون بودند هرات را واگذار کردند.

پژوهشگر تاریخ کشورمان با توجه به اینکه معبر نفوذ در ایران فراماسونری بوده است، عنوان کرد: با وجود تحریم کالا‌های روسی توسط شیخ فضل‌الله نوری و کاغذ و پارچه خارجی توسط علمای اصفهان، جریان نفوذی مانع موفقیت این تحریم‌ها شد.

حقانی با یادآوری اینکه رضاخان آرارات و اروند را واگذار کرد و قرارداد دارسی را به خفت بارترین شکل ممکن امضا کرد، گفت: محمدرضا پهلوی هم بحرین را واگذار کرد و خود در پی آن گفت که آ‌یندگان ما را نخواهند بخشید در حالی که بحرین بدون جنگ و در همه‌پرسی همراه با تقلب از سوی عربستان و انگلستان از ایران جدا شد.

پژوهشگر تاریخ کشورمان با بیان اینکه امروز اهمیت ایستادگی امام و رهبری برای استقلال کشور بر ما روشن‌تر شده است، افزود: ما با عقب راندن جریانات غرب‌گرا می‌توانیم به پیشرفت برسیم.

حقانی با اشاره به اینکه سیاست غربی‌ها نابودی ایران است، تصریح کرد: آخرین سفیر انگلستان در ایران در خاطرات خود می‌نویسد به سرمایه‌گذاران انگلیسی توصیه می‌کنم که هیچگاه در ایران سرمایه‌گذاری نکنید و فقط جنس بفروشید؛ حال ما به کدام سراب غرب امید بسته‌ایم در حالی که آن‌ها مبنا را بر روی نابودی ایران گذاشته‌اند.

اینکه ایران در دنیا حرفی برای گفتن دارد بخاطر دو مولفه «قدرت الهی» و «توده‌های مردم» است/ جریان نفوذ مفاهیم جدیدی را ارائه می‌کند که با مبانی انقلاب همخوانی ندارد /صدام فکر نمی‌کرد که ما در جنگ به سبک و شیوه خودمان عمل کنیم

صدام فکر نمی‌کرد که ما در جنگ به سبک و شیوه خودمان عمل کنیم
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، «مهدی نوروزی» در هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلاب اظهار داشت: وقتی درباره انقلاب صحبت می‌کنیم و موانع پیشرفت آن را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهیم به چند موضوع مهم برخورد می‌کنیم که بعد ازانقلاب مسئولان متوجه این مسائل شدند.

همافر بازنشسته کشورمان یادآور شد: همزمان با شروع جنگ تحمیلی، صدام فکر نمی‌کرد ارتش ایران بتواند با قدرت نظامی آن‌ها مقابله کند، اما چرا ما چنین قدرتی داشتیم؟ به این خاطر بود که در آن زمان خیلی از روش‌هایی که آمریکایی‌ها در امور نظامی ایران به جای گذاشته بودند را زیر پا گذاشته و به شیوه خود عمل کردیم.

وی گفت: متاسفانه برخی از قوانین و روش‌هایی که درزمان حضور مستشاران خارجی درایران حاکم بود، هنوز هم در برخی سازمان‌ها و موسسات وجود دارد و برخی وزرا به خاطر مسائل سیاسی و یا مشکلات کاری هنوز فرصت نکرده اند نسبت به اصلاح وبازنگری آن قوانین اقدام کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: اگر نتوانیم قوانینی که در برخی سازمان‌ها و ادارات موجود است را با قوانین انقلابی خود مطابقت داده و اصلاحشان کنیم قطعا با مشکل مواجه خواهیم شد به طور مثال قوانین مربوط به گمرک متعلق به ۸۰ سال پیش است، اما مجلس کمیته‌ای تخصصی به نام مقررات زدایی را تصویب کرده تا نسبت به تصحیح چنین قوانینی اقدام کند.

نوروزی افزود: شاید یکی از علل اینکه برخی شرکت‌های دانش بنیان درکارشان موفق نمی‌شوند، وجود همین قوانین قدیمی درکشور باشد. ان‌شاء الله به لطف خدا و تیزبینی مقام معظم رهبری که فرمودند: جنگ با روش‌های آمریکایی مهمتر از جنگ با آمریکا است، بتوانیم قوانین و روش‌های قدیمی که متعلق به زمان حضور مستشاران خارجی در ایران بوده را اصلاح کنیم.

 

اینکه ایران در دنیا حرفی برای گفتن دارد بخاطر دو مولفه «قدرت الهی» و «توده‌های مردم» است/ جریان نفوذ مفاهیم جدیدی را ارائه می‌کند که با مبانی انقلاب همخوانی ندارد /صدام فکر نمی‌کرد که ما در جنگ به سبک و شیوه خودمان عمل کنیم

جریان نفوذ مفاهیم جدیدی را ارائه می‌کند که با مبانی انقلاب همخوانی ندارد
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، علی باقری در هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلابی گفت: وقتی کلمه استقلال را مجسم می‌کنیم سه مفهوم هویت، مرز و عنصر خارجی (دشمن و یا بیگانه) در کنارش تداعی می‌شود.

وی افزود: هویت ملت سه بعد دارد که عبارتند از: اسلامی، انقلابی و تاریخی – ملی؛ که استقلال، ایجاد و احراز مرز برای هر کدام از این هویت‌ها در مقابل دشمن معنا می‌شود.

باقری گفت: این هنر امام راحل وانقلاب بود که توانستند این سه مولفه هویت را به صورت هم افزا در کنار هم قرار دهند آنهم علی رغم تلاش برخی‌ها که می‌خواستند این سه مولفه را در مقابل هم قرار دهند.

وی با بیان اینکه استقلال یکی از معدود مفاهیم در قاموس انقلاب است که هم بنیان دینی و هم بنیان تاریخی دارد خاطر نشان کرد: لذا استقلال اصلی‌ترین شعار انقلاب بوده و هست ومهمترین هدف و ریشه دارترین آرمان تاریخی ملت ایران بوده و خواهد بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: مهمترین کلید واژه امام راحل در بیاناتشان از سال ۱۳۴۲ که مبارزات انقلابی خود را آغاز کردند تا زمان پیروزی انقلاب و تا زمان رحلتشان همین کلمه استقلال بوده است.

وی بیان کرد: نکته دوم اینکه وقتی مرزی بین سه هویت نامبرده قائل می‌شویم، مشخص می‌شود معارضه‌ای در کار است. معارضه‌ای که ۴۰ سال تجربه کردیم در دوحوزه خارجی وداخلی بوده است. درمعارضه خارجی، دشمن تهاجمش موجودیتی است و می‌خواهند بنیان کشور را براندازد، اما در معارضه داخلی می‌خواهند فرهنگ و یا بازار تجاری ایرانی را تحت اختیار خود بگیرند.

باقری یادآور شد: در حوزه داخلی با دو نوع معارضه با استقلال مواجهیم که شامل یک، "لو دادگی" و دوم "وادادگی" هستیم که هر دو جریان کارکردشان این است که مرز‌های سه بعد هویت را مخدوش کنند.

وی تاکید کرد: دو جریان لو دادگی و وادادگی خطرشان جایی جدی می‌شود که همزمان و هم راستا با دشمن خارجی این تعرض را به سه بعد هویت انجام می‌دهند، کاری که جریان لودادگی انجام می‌دهد این است که مفهوم استقلال را تغییر دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: خیلی از فرهنگ‌های غرب گرا، استقلال را عامل انزوا و پیشرفت کشورارائه می‌دهند درحالی که معنی استقلال این نیست.

وی با اشاره به مفهوم اقتدار ملی نیز گفت: اقتدار تبدیل مولفه‌های قدرت به اعتبار و جایگاه در عرصه خارجی معنا می‌دهد؛ همانطور که در بازار، پول قابل اعتبار است، در عرصه مناسبات بین المللی آنچه کشور را وارد عرصه اقتدار می‌کند، بده بستانهاست.

باقری تصریح کرد: اقتدار در مفهوم واقعی خود کارکردش باید این باشد که ایجاد مولفه‌های جدید قدرت کند یا مولفه‌های قدرت را ارتقا دهد. مولفه‌های قدرت بر اقتدار کشور می‌افزایند و اینگونه جایگاه کشور در عرصه مناسبات بین المللی ارتقا می‌یابد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جریان نفوذ ودشمنان این تعریف از اقتدار را، همانطور که مفهوم استقلال را قبول نداشتند درباره اقتدار هم اینگونه هستند.

وی گفت: ایران برای حفظ شاخص استقلال، بالاترین هزینه‌ها را داده است، اما در شاخص‌های سازمان ملل و یا سایر کشور‌های دنیا این شاخصه اصلا دیده نمی‌شود.

باقری تصریح کرد: جوانان بسیاری در کشور برای حفظ استقلال خون پاک خود را تقدیم کرده اند در این صورت است که معیار‌های کشورمان را نمی‌توانیم با معیاری مانند کشورکره مقایسه کنیم لذا در نرم بین اللمل، معیار‌ها قابل مقایسه نیستند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جریان نفوذ مفاهیم جدیدی را ارائه می‌کند که با مبانی انقلاب همخوانی ندارد، عنوان کرد: وقتی هر یک از تحولات ۴۰ ساله انقلاب را بررسی می‌کنیم، هر تحولی که منشا اش استقلال کشور بوده، موجب افزایش اقتدار جمهوری اسلامی شده است و هر جایی نشده معلول ساز وکار غیر انقلابی و روندی است که جریان نفوذ در دستور کار خود داشته است.

وی با بیان اینکه نفوذ ایران برآمده از اقبال کشور‌های دیگر منطقه نسبت به انقلاب اسلامی است، افزود: جرم ایران این است که تفکر انقلاب اسلامی را آورده است وکشور‌هایی که دنباله رو این تفکر هستند به خاطر مبانی دینی و انقلابی که امام راحل به ملت وجهان عرضه کرد، دنباله رو این تفکر شده اند.

باقری یادآور شد: اگر پایبندی به همه مولفه‌های انقلاب در نظر و عمل آن هم درهمه ارکان داشته باشیم، تبدیل مولفه قدرت به اقتدار منطقه‌ای و بین المللی خواهیم داشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: استقلال به دلیل اینکه می‌خواهد از مرز‌های هویتی صیانت کند، چالش و هزینه زا است لذا هزینه‌ای که برای استقلال می‌دهیم بهایی است که برای کسب عزت می‌دهیم. اما سازش و تسلیم و خدشه به استقلال موجب پیامد‌هایی خواهد شد که برای کشور ذلت به دنبال می‌آورد. مسیر درست برای کشور همان مسیری است که استقلال را تضمین کند.

باقری با بیان اینکه امروزه تیزترین شمشیر دشمن به سمت قلب استقلال کشور است، تصریح کرد: لازم است برای نسل جدید کشور، ارزش گوهر استقلال را تبیین کرده و برایشان توضیح دهیم چه مجاهدت‌هایی شده تا این انقلاب محقق شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: در ۴۰ سالگی انقلاب باید مهمترین جشن به خاطر حفظ استقلال کشور باشد چرا که همین موضوع باعث الگو گیری سایر ملت‌ها از انقلاب ایران شده است و ایران کشوری پیش رو درحفظ استقلال خود است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *