ریاست دوباره مرادی به صلاح وزنهبرداری ایران نیست/ فدراسیون باید از مدیریت سنتی و گلخانهای خارج شود/ کیانوش فکر نمیکرد مقابل یک وزنهبردار گمنام مغلوب شود
سجاد انوشیروانی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در خصوص این که گفته میشود فدراسیون وزنهبرداری به دنبال مهندسی انتخابات برخی هیئتهای استانی است، اظهار داشت: در 3 سال گذشته فدراسیون وزنهبرداری ارتباط خوبی با هیئتهای استانی نداشت و حتی روسای هیئتهایی که در کمیتههای فدراسیون حضور داشند در نهایت مجبور به قطع همکاری شدند.
وی ادامه داد: در حال حاضر هم نزدیک انتخابات است و کسی که همه را از خودش رانده دنبال این است که شرایط طوری مهیا شود تا در انتخابات فدراسیون بتواند پیروز شود. با این حال احساس من این است که خانواده وزنهبرداری خانواده بزرگی است و خیلی از اتفاقاتی که رخ میدهد برای اهالی وزنهبرداری روشن است. انتظار از وزارت ورزش این است که اجازه ندهد کسی در امور هیئتها دخالت کند. وقتی فراخوان ثبتنام از کاندیداها به پایان رسیده چه لزومی دارد زمان ثبتنام را دوباره تمدید کنند؟
سرمربی سابق تیم ملی وزنهبرداری تصریح کرد: این حرکت توهین به قوانین است و وقتی قوانین را نقض میکنیم مانند این است که حرمتها را میشکنیم. فدراسیون حق ندارد تا این حد به انتخابات هیئتها ورود کند. هر چند به نظر من این اقدامات فدراسیون بینتیجه خواهد بود و با پیشرفت تکنولوژی و علم همه متوجه میشوند که چه اتفاقاتی در وزنهبرداری ایران رخ میدهد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مرادی میتواند بار دیگر ریاست فدراسیون وزنهبرداری را به دست بیاورد، گفت: در این خصوص نمیتوانم اظهارنظر کنم اما مرادی یا هر کسی که به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب میشود به این نکته توجه کند که فدراسیون باید از مدیریت سنتی و گلخانهای خارج شود و باید مدیریت علمی توجه کرد و به هیئتهای استانی که شرایط خیلی سختی دارند توجه بیشتری شود.
انوشیروانی افزود: در نهایت امیدوارم کسی به عنوان رئیس آینده فدراسیون وزنهبردای انتخاب شود که دلسوز این رشته باشد. به نظر من به صلاح این فدراسیون نیست که مرادی دوباره به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شود.
سرمربی سابق تیم ملی وزنهبرداری درباره کاهش سهمیه وزنهبرداری ایران در المپیک 2020 گفت: ورزش ایران از این موضوع خیلی متضرر شد و در بیشتر المپیکها با سهمیه کامل حاضر شدیم. این اتفاق یک نقطه تاریک در ورزش کشور خواهد بود. در همین فدراسیون که ادعای مبارزه با دوپینگ را دارد هم نمونههای دوپینگ مثبت اعلام شد. دوره اول هم که مرادی رئیس فدراسیون بود اتفاقات تلخی در دوپینگ وزنهبرداران رخ داد و نباید آن را نادیده گرفت.
وی در مورد این که آیا پیشنهاد کشورهای خارجی به برخی وزنهبرداران واقعیت دارد یا خیر، اظهار داشت: وزنه زدن برای سایر کشورها به همین راحتی نیست و باید 4 سال در آن کشور زندگی کرد تا بتوان در تیم ملی آن حضور داشت. کسانی که مدام از پیشنهادهایشان میگویند به دنبال فریب اذهان عمومی هستند و این حرفها زده می شود تا بتوانند خودی نشان دهند.
انوشیروانی در پاسخ به این سوال که سرمربیگری برخواه در تیم ملی را چگونه ارزیابی میکند، گفت: برخواه از مربیان بادانش و برنامه وزنهبرداری ایران است و برای او آرزوی موفقیت میکنم.
وی درباره این که چرا بیرانوند جای خود را در تیم ملی به برخواه داد، تصریح کرد: آنطور که من شنیدم پس از مسابقات جهانی آمریکا، بیرانوند یکسری شرایط جدید عنوان کرد که این شرایط مورد قبول واقع نشد و همین مسئله باعث کنارهگیری بیرانوند شد.
سرمربی سابق تیم ملی وزنهبرداری در مورد ادامه تمرینات انفرادی کیانوش رستمی خاطرنشان کرد: کیانوش رستمی فکر نمیکرد در مسابقات جهانی مقابل یک وزنهبردار گمنام مغلوب شود و من تمرینات انفرادی او را قبول ندارم. البته زمان سرمربیگری بیرانوند او در اردو حاضر می شد و برنامه تمرینی خودش تمرین میکرد که من مخالف این اتفاق بودم و هستم چون اعتقاد دارم شرایط باید برای همه وزنهبرداران یکسان باشد.