ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی، نهاد‌های عمومی و دولتی در جهت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر

13:19 - 17 خرداد 1397
کد خبر: ۴۲۵۲۷۴
معاون اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به انتقال الگو‌های بیماری‌ها از واگیر به غیرواگیر، گفت: خوشبختانه در ۴ دهه اخیر با اقدامات ارزشمند انجام شده در نظام جمهوری اسلامی ایران، امید به زندگی در بین مردم ایران حدود ۲۳ سال افزایش پیدا کرده است.

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی، نهاد‌های عمومی و دولتی در جهت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر

 به گزارش خبرنگار گروه جامعه دکتر سید محمد هادی ایازی، اظهار داشت: در حال حاضر بیماری‌های غیرواگیر شامل بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌ها و حوادث ترافیکی، عامل اصلی مرگ و میر مردم کشور است.

وی با بیان اینکه بیماری‌های قلبی و عروقی عامل ۴۸ درصد از مرگ مردم کشور است، بر ضرورت آگاهی رسانی به مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، نهاد‌های عمومی و دولتی در جهت پیشگیری از این بیماری‌ها تاکید کرد و گفت: اصناف کشور می‌توانند کمک بسیار زیادی به کاهش بیماری‌های غیرواگیر و تامین سلامت مردم کنند و خوشبختانه در یکی دو سال اخیر، جلسات مختلف و موثری را با اصناف از جمله نانوایان و شیرینی پز‌ها داشته ایم تا میزان شکر، جوش شیرین و نمک موجود در محصولات آن‌ها کاهش پیدا کند.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت ۴ از اعلام آمادگی اصناف برای تشکیل کارگروه‌های تخصصی به منظور کاهش میزان چربی، نمک و شکر موجود در مواد غذایی خبر داد و افزود: اصناف در قالب این گروه‌ها و برنامه‌هایی که تدوین خواهد شد، محصولاتی را تولید می‌کنند که به تامین سلامت جامعه کمک می‌کند.

دکتر ایازی تاکید کرد: برای کاهش آمار مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر، راهی جز افزایش مشارکت مردمی، نهاد‌های عمومی، دستگاه‌های دولتی و صنوف مختلف نخواهیم داشت.

وی با اشاره به تصویب سند ملی پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در کشور، یادآور شد: تکالیف و وظایف دستگاه‌های اجرایی مختلف در این سند مشخص شده که این بخش دولتی است، اما بخشی که بسیار مهم و اثرگذار است، مردم و صنوف مختلف هستند که باید نقش خود را به خوبی ایفا کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *