عکس/ سفری به یک کارگاه شیرینی سنتی گیلانی
شیرینی سنتی رشته و خشکار ، یکی از ملزومات سفره های افطاری مردم گیلان است که در ماه رمضان رونقی مثال زدنی گرفته است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شیرینی سنتی رشته و خشکار ، یکی از ملزومات سفره های افطاری مردم گیلان است که در ماه رمضان رونقی مثال زدنی گرفته است.
رشته خوشکار را که خیلی شیرین و چرب است معمولاً با چای میل می کنند.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *