آجیل وایتکسی داریم؟
رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل شایعه استفاده از وایتکس رقیق شده در آجیلهای کهنه و قدیمی برای فروش دوباره و عرضه به بازار را تکذیب کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ،اخیرا مباحثی مبنی بر اینکه فروشندگان آجیل و خشکبار به سبب آنکه محصول سالهای گذشته روی دستشان باقی مانده و به دلیل خشک شدن قابل عرضه نیست، آن را با وایتکس رقیق شده و آب مخلوط میکنند تا پس از خشک شدن رطوبتی را به آجیلهای کهنه خود برگردانند، مطرح شده که مصطفی احمدی رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل در این زمینه گفت: به شدت این موضوع را تکذیب میکنم، چرا که به هیچ وجه امکان آن از نظر فنی وجود ندارد و اگر آجیل و خشکباری که فرآوری شده باشد رطوبت داده شود، به طور کلی از بین میرود و اساسا امکان چنین کاری وجود ندارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *