راه حلی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان
یک متخصص طب سنتی گفت: شربت سکنجبین و خاکشیر، آلو، کاهو، تخم خرفه، سبزی خرفه، کاسنی، لیمو و شربت آبلیمو باعث کاهش عطش در مدتزمان روزهداری خواهد شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، عبدالله کشاورز متخصص تغذیه گفت:مصرف ادویههای تند، غذاهای شور، نمک زیاد، سرخکردنیها، گوشتها، غذاهای دارای کالری زیاد و نشاسته از قبیل: الویه، ماکارونی و لازانیا باعث عطش میشود.
این متخصص طب سنتی در پایان عنوان کرد: شربت سکنجبین و خاکشیر، آلو، کاهو، تخم خرفه، سبزی خرفه، کاسنی، لیمو و شربت آبلیمو باعث کاهش عطش در مدتزمان روزهداری خواهد شد.
منبع: ایسنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *