تاکید مدعی العموم بر حل مشکلات ترافیکی شهرضا
محمد محسنی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهرضا در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی با اشاره به اصل 156 قانون اساسی، ماده 290 قانون آئین دادرسی کیفری، ضرورت تعیین تکلیف، نظارت و پیگیری حقوق عامه، پیرو نامهها و صدور دستورالعملهای مربوط به طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در حوزه ترافیک اظهار کرد: سرفصل دستور العمل های موصوف برای اجرای طرح حوزه ترافیک ارائه و جهت اجرا ابلاغ گردیده است.
وی مسئولیت عدم اجرا و اعلام گزارش این طرح را متوجه فرماندهان و رؤسای دوایر خواند و گفت: متصدیان اجرای طرح موظف هستند ضمن اهتمام جدی برای اجرایی شدن آن، نتایج و اقدامات پلیس راهنمایی و رانندگی، پاسگاه ها و کلانتری های حوزه قضایی ماهانه گزارش دهند.
این مقام قضایی با اشاره به نارضایتی گسترده شهروندان نسبت به مسائل ترافیکی هسته مرکزی این شهرستان افزود: نقطه نظرات و پیشنهادات جهت رفع یا بهبود مشکلات ترافیکی پس از شناسایی و بررسی در جلسه شورای ترافیک مطرح و مصوبات لازم جهت اجرا به صورت طرح موقت در خیابان های منتهی به میدان تاسوعا اجرایی شد.
به گفته وی، کلیه ارگان ها موظف به اجرای هرچه بهتر این طرح هستند، همچنین تجربه های تلخی که در تصادف موتورسواران وجود دارد که بیش تر در میان افراد فاقد گواهینامه دیده می شود.
محسنی ادامه داد: اطلاع رسانی لازم برای کاهش تخلف و تصادف میان راکبان وسیله نقلیه موتوری همچنین تسهیلات ویژه برای افراد فاقد گواهینامه رانندگی جهت ثبت نام در آموزشگاه ها به صورت گسترده در شهرستان شهرضا تشدید می شود.
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرضا بیان کرد: ماده 20 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، بخش هشتم آئین نامه راهنمایی و رانندگی و ماده 29 قانون هوای پاک درباره مسائل ترافیکی شهرستان و این حوزه مورد توجه قرار گرفته شده است.
محسنی با اشاره به خطرات و حوادث ناگوار ناشی از تردد وسائل نقلیه سنگین در خیابان های شهرستان شهرضا اذعان کرد: چناچه خودروی سنگینی در سطح شهرستان رفت و آمد علاوه بر علاوه بر اعمال قانون، خودرو نیز متوقف میشود. همچنین در صورت تکرار تخلف، اقدامات لازم برای تشکیل پرونده به دلیل اختلال در نظم عمومی و ترافیک شهری انجام می گردد.
وی درباره مشکلات خطوط مسافری بین شهری به خصوص در مسیر شهرضا- اصفهان تصریح کرد: جلسات منظمی برای محل استقرار، تعیین گشت های موردی برای برخورد قانونی با مسافربران شخصی همچنین هشدار و اطلاع رسانی به مسافران برای عدم سوار شدن به خودروهای غیر مسافربری به دلیل مشاهده جرائم متفاوت از جمله سرقت و آدم ربایی انجام گیرد.
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب درباره برخورد جدی با وسائل نقلیه ای که از حالت استاندارد خارج شده اند، اضافه کرد: برخورد جدی با رانندگان تمام وسایل نقلیه ای خطر ساز که شامل چراغهای زنون، باربند، اقدام غیر ایمن، قالپاق نامتعارف و نا امن برای عابران، راننده و سرنشینان انجام خواهد گرفت.
محسنی ادامه داد: با وسائل نقلیه ای که آلودگی صوتی ایجاد نمایند برخورد و از تردد آن ها جلوگیری خواهد شد.
به گفته این مقام قضایی به عرضه کنندگان خدمات ناایمن و وسایل مخاطره آمیز به صورت مکتوب اخطار و در صورت عدم توجه به اخطار با آنها از طریق دایره اماکن پلیس اطلاعات و امنیت عمومی برخورد قانونی انجام می شود.