ترانزیت بیش از ۹ میلیون کالا / بندر شهید رجایی فعالترین مرز در زمینه ترانزیت
موضوع ترانزیت همواره به عنوان یکی از راههای درآمدزایی برای کشور مطرح بوده که بررسی آمار نشان می دهد طی سال گذشته بیش از ۹ میلیون و ۲۸۱ هزار تن کالا از ۳۲ مرز فعال زمینی و آبی کشور ترانزیت شده است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، موضوع ترانزیت همواره به عنوان یکی از راههای درآمدزایی برای کشور مطرح بوده که به دلیل شرایط جغرافیایی امکان ترانزیت کالا از سه راه آبی، زمینی و هوایی وجود دارد.
هدف گذاریها به این صورت است که تا سال ۲۰۳۰ عملکرد ترانزیتی کشور به ۲۱ میلیون تن در سال برسد که در جدیدترین آمار منتشره از سوی سازمان راهداری و حملونقل جادهای طی سال گذشته بیش از ۹ میلیون و ۲۸۱ هزار تن کالا از ۳۲ مرز فعال زمینی و آبی کشور ترانزیت شده است.
مقایسه آمار سال ۹۶ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خود رشد بیش از ۱۹ درصدی را نشان میدهد.
بنا بر این آمار از مجموع کالاهای ترانزیت شده، بیش از ۲ میلیون و ۸۴۴ هزار تن مواد نفتی و حدود ۶ میلیون و ۴۳۷ هزار تن مواد غیرنفتی ترانزیت شده است.
بررسی بار کامیونهای حامل بار از مبدا عراق به مقصد امارات بوده که بخش عمده آن به ترانزیت فرآوردههای نفتی مربوط میشد.
مقایسه مرزهای فعال کشور نشان میدهد از ۳۲ مرز فعال زمینی و آبی بندر شهیدرجایی با ۳ میلیون و ۲۴۸ هزار تن معادل ۳۵ درصد فعالترین مرز در زمینه ترانزیت ورود کالا به شمار میرود وپس از آن مرزهای پرویزخان با ۱۵ درصد در جایگاه دوم و بازرگان و باشماق با ۱۰ درصد درردههای بعدی قرار دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *