صید ماهی با خارهای درشت در بندر امام+عکس
ماهی خارو همانطور که از نام آن پیداست دارای خارهای زیادی است اما بسیار خوشمزه و لذیذ است و به صورت سرخ کردنی و شکم پر طبخ می شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،ماهی خارو همانطور که از نام آن پیداست دارای خارهای زیادی است اما بسیار خوشمزه و لذیذ است و به صورت سرخ کردنی و شکم پر طبخ می شود.
ویژگی ظاهری
ماهیهای این تیره دارای بدنی کشیده، بلند و دندانهای نیش بزرگ و تیزی هستند که پاره کردن طعمۀ شکار شده را تسهیل میبخشد. این ماهیها دارای فلسهای ریزی هستند و بدنی نقرهای و پشتی آبی رنگ دارند.
نوع گوشت
گوشت این ماهی لذیذ است. همانطور که از نام این ماهی پیداست، تیغ فراوان دارد، ولی خارهای آن درشت است.
روشهای طبخ
این ماهی را میتوان کبابی کرد و فیله آن برای سرخ کردن مناسب است.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *