تولید سالانه حدود 750هزار تن برج توسط شالیکاران گیلانی+تصاویر
نشاکاری ساقه های نو رسیده برنج در 238 هزار هکتار از شالیزارهای استان گیلان تا اواخر خرداد ادامه دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، نشاء برنج در گیلان از اردیبهشت ماه آغاز می شود که این کار اغلب توسط زنان روستایی صورت می گیرد.
نشاءکاری ساقه های نو رسیده برنج در 238 هزار هکتار از شالیزارهای استان گیلان تا اواخر خرداد ادامه دارد.
به علاوه شالیکاران سخت کوش گیلانی سالانه با برداشت بیش از یک میلیون تن شالی و سالانه حدود 750هزار تن معادل 40 درصد برنج تولیدی کشور را شالیکاران گیلانی تولید می کنند و این استان دومین تولید کننده برنج در ایران است.
همچنین سرانه مصرف برنج درکشور 36 کیلوگرم و در گیلان 40 کیلوگرم است و مراحل تولید برنج شامل کاشت، داشت و برداشت در یک دوره 5 تا 6 ماه است .
تصاویر بیشتر را اینجا ببینید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *