مطالعات پژوهشی در دستگاه قضایی باید در راستای نیازهای قوه قضاییه باشد

13:50 - 31 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۲۰۸۴۳
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
سرپرست دفتر ارتباطات و همکاری‌های علمی پژوهشگاه قوه قضاییه با بیان اینکه در استان ها ظرفیت‌های پژوهشی بسیاری خوبی وجود دارد گفت: رساله‌های پژوهشی باید در خصوص موضوعاتی باشد که نیازی از قوه قضاییه را برطرف کند.

مطالعات پژوهشی دردستگاه قضایی باید در راستای نیازهای آن باشدبه گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی توحیدی سرپرست دفتر ارتباطات و همکاری‌های علمی پژوهشگاه قوه قضاییه در رابطه با لزوم توسعه اقدامات پژوهشی در دادگستری استان‌ها اظهار کرد: ما در استان‌ها دارای ظرفیت‌های خوبی در راستای انجام کار‌های پژوهشی داریم.

وی گفت: در سال گذشته ما با ارسال نامه به دادگستری‌های استان‌ها خواستار معرفی افراد توانمند به پژوهشگاه قوه قضاییه برای کار‌های پژوهشی شدیم که برخی استان‌ها همکاری و برخی‌ها کم کاری کردند.

توحیدی بیان کرد: تاکنون حدود ۳ هزار ۷۵۰ همکار قضایی برای رساله تحقیقاتی به پژوهشگاه قوه قضاییه به ما معرفی شده اند.

این مقام مسئول ادامه داد: ما در پژوهشگاه به این نتیجه رسیدیم که پژوهش‌های همکاران را که در قالب رساله انجام می‌شود را به سمت نیاز‌های خود استان‌ها هدایت کنیم؛ لذا از استان‌ها خواستیم اولویت‌های پژوهشی خود را به ما اعلام کنند. در این راستا استان تهران بیشترین کار پژوهشی را داشته و استان خوزستان هم کمترین کار را داشته است.

وی بیان کرد: رساله‌های باید با موضوعاتی باشند که نیازی از قوه قضاییه را برطرف کند.

توحیدی افزود: موضوعات پیشنهادی ما و موضوعات انتخاب شده توسط دیگران در سایت ما قابل مشاهده است و قضات می‌توانند از این طریق موضوع رساله خود را انتخاب کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی دیگر از کار‌های ما بحثی با عنوان منتخب تحولات دادگستری جهان است. در این زمینه کسانی که زبان خارجه قوی دارند می‌توانند به ما کمک کنند. چون این کار نوپا است و در اینده گسترش خواهد یافت.

توحیدی در پایان گفت: از شما عزیزان تقاضا داریم که هدف و موضوع رساله انتخابی شما رفع دغدغه‌های دستگاه قضایی باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *