ردپای زولبیا و بامیه‌های تقلبی!

10:40 - 27 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۲۰۱۷۵
تصمیم گرفت برای اولین روز ماه رمضان زولبیا و بامیه بخرد. شنیده بود برخی از انواع زولبیا و بامیه در شرایط غیربهداشتی در کارگاه‌های زیر پله‌ای تهیه می‌شود.‌ نمی‌دانست از روی چه نشانه‌هایی می‌تواند به سلامت مواد اولیه و پخت بهداشتی این نوع شیرینی پی ببرد. پرسش‌هایی برایش مطرح شد که در این نوشتار به مهم‌ترین آن پاسخ می‌دهیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *