فهرست سائرون مقتدی صدر در صدر؛عراق پس از انتخابات پارلمانی به کدام سو میرود؟
به گزارش گروه بینالملل ، روز 12 می نخستین انتخابات پارلمانی عراق پس از شکست داعش در این کشور برگزار شد؛ شمارش حدود 91 درصد از آراء در 16 استان این کشور حاکی از پیشتازیحزب سائرون به ریاست مقتدی صدر و حزب الفتح به ریاست هادی العامری است.
چهارمین انتخابات مجلس عراق از ساعت 7 صبح روز شنبه 22 اردیبهشت ماه در سراسر این کشور آغاز شد و بیش از 7 هزار نامزد انتخاباتی در 18 استان عراق برای کسب 329 کرسی مجلس این کشور با یکدیگر رقابت کردند.
24.5 میلیون نفر واجد شرکت در این دور از انتخابات بودند و کمیساریای عالی انتخابات عراق در بیانیهای ضمن موفقیتآمیز خواندن روند انتخابات مجلس در این کشور، از حضور 44.5 درصدی واجدین شرایط در این انتخابات خبر داد.
جریان صدر عراق پس از شمارش 91 درصد از آرای 16 استان از مجموع 18 استان، تا این لحظه پیشتاز بوده و در آستانه پیروزی نهایی قرار گرفته است.
«حیدر العبادی»، نخستوزیر عراق نیز بعد از ظهر روز گذشته طی تماس تلفنی با «مقتدی صدر» برگزاری انتخابات در فضای امن و دموکراتیک و پیروزی ائتلاف «سائرون» را به وی تبریک گفت.
آرایش ائتلافهای انتخاباتی در استانهای مختلف عراق
حیدر عبادی؛ نخست وزیر کنونی، رئیس ائتلاف النصر است که از ترکیب چند جریان سیاسی کوچکتر تشکیل شده است. او با پیروزی بر داعش به موفقیت چشمگیری دست یافت.
مقتدی صدر؛ ائتلاف سائرون تحت حمایت وی است. او طرفدار سیاست خارجی مستقل است.
هادی عامری؛ رئیس سپاه بدر در صدر ائتلاف فتحالمبین است. گروههای وابسته به حشد شعبی و در رأس آن عصائب اهل حق در این ائتلاف هستند.
نوری مالکی؛ نخستوزیر سابق عراق در رأس ائتلاف دولت قانون است. او از رقیبان جدی حیدر عبادی محسوب میشود.
عمار حکیم؛ او رئیس حزب جریان حکمت ملی و از متحدان پیشین نوری مالکی است.