ضرورت افزایش برگزاری کارگاههای آموزشی مشترک/ حرکت پرشتاب مالکیت معنوی در سالهای اخیر
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، علیرضا آوایی وزیر دادگستری در دیدار با رئیس سازمان جهانی مالکیت معنوی اظهار کرد: موضوع مالکیت معنوی در سالهای اخیر در کشورمان حرکت پرشتاب و روبه جلویی داشته است و در معارف دینی ما جایگاه بالایی دارد، صرف نظر از اینکه این امر در اقتصاد هم فوقالعاده تاثیر گذار است.
وی ادامه داد: وزارت دادگستری در این زمینه فعالیتهایی داشته است و در دو هفته پیش دوره آموزشی مالکیت فکری برای ۴۸ نفر از مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد.
وزیر دادگستری ادامه داد: با توجه به جایگاه ممتاز سازمان جهانی مالکیت معنوی، وزارت دادگستری آمادگی کامل خود را برای همکاری اعلام میکند. ما با سازمان ثبت اسناد و آقای تویسرکانی هماهنگی و همکاری صمیمانه داریم و معتقدیم در مواردی که منافع کشور مطرح است همه ما باید با همکاری یکدیگر تلاش کنیم.
آوایی تصریح کرد: در حال حاضر دورههای ارشد مالکیت فکری در دانشگاههای تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی برگزار میشود و بیش از ۷۰۰ فارغ التحصیل رشته مالکیت فکری در ایران داریم.
آوایی خطاب به رییس جهانی سازمان مالکیت معنوی خواستار افزایش برگزاری کارگاههای آموزشی مشترک و کمک به توسعه داوری برای حل و فصل اختلافات در حوزه مالکیت فکری شد.
در ادامه رئیس جهانی سازمان مالکیت معنوی گفت: با همه فرمایشاتی که شما مطرح کردید موافقم و باید از اقداماتی که در این حوزه شما انجام دادید تشکر کنم.
وی ادامه داد: خوشحال خواهیم شد که همکاری هایمان را خصوصا در زمینه برگزاری دورههای مشترک به سطح بالاتری افزایش دهیم.
فرانسیس گری گفت: آنچه که ما میبینیم نرخ رشد بالای مالکیت معنوی است که در رشد اقتصادی کشور تاثیر بالایی دارد. من یک تغییر جغرافیایی را میبینم که اسیا ۶۵ درصد رشد مالکیت معنوی را دارد و ایران نقش بسیاری در این رشد دارد.
وی افزود: من رقابت شدید و تمرکزی که بر روی مالکیت معنوی وجود دارد را میبینم و باعث افتخار است که با ایران همکاری میکنم.