مراکز عرضه و تولید مواد غذایی زیر ذره‌بین استاندارد

10:43 - 25 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۱۹۶۴۶
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره بر انجام بیش از 18هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی مواد غذایی در استان تهران و در سال گذشته، از صدور 25 پروانه استاندارد برای فرآورده‌های غذایی خبر داد.

برچسب ها: کیفیت استاندارد

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *