مراکز عرضه و تولید مواد غذایی زیر ذره‌بین استاندارد

10:43 - 25 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۱۹۶۴۶
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره بر انجام بیش از 18هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی مواد غذایی در استان تهران و در سال گذشته، از صدور 25 پروانه استاندارد برای فرآورده‌های غذایی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصاد ، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری، در تشریح این خبر گفت: در سال گذشته بیش از ۲۳ جلسه کمیته علایم برای بررسی پرونده فرآورده‌های غذایی برگزار شد؛ که در مجموع، ۱۷۶ پروانه صادر و ۷۰ پروانه ابطال و تعلیق شد. در جلسات کمیته علایم دو ماه گذشته این اداره‌کل نیز، کارشناسان استاندارد برای فرآورده‌های زیر پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر کردند.


دوغ گرما‌دیده بدون‌گاز با نام تجارتی قدیما/ سخالبن/ گلپایگان، مینارین با نام تجارتی ماردینی و سمندپویان البرز، بستنی با چربی نباتی با نام تجارتی نوبهار، ماست طعم‌دار پرچرب با نام تجارتی پاکدوشان، سس گوجه‌فرنگی/ کنسرو لوبیا چیتی با قارچ/ کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه‌فرنگی با نام تجارتی ستایش، کیک با نام تجارتی آقاجون، کنسرو زیتون پرورده با نام تجارتی تک‌آلوورا، چای سبز با نام تجارتی کاپیتان، نمک خوراکی یددار با نام تجارتی گلستان و هاتی‌کارا، زعفران رشته‌ای با نام تجارتی گلستان، قند شکسته و شکر با نام تجارتی الهو، ژامبون (۹۰-۸۱ درصد گوشت و مرغ) با نام تجارتی میکائیلیان، آبمیوه مخلوط با نام تجارتی پاپ آپ، نوشیدنی مالت ساده و طعم‌دار با نام تجارتی نوشاب، پنیر پروسس آنالوگ و خامه پاستوریزه با نام تجارتی ماردینی، ظروف فلزی غیرقابل نفوذ جهت نگهداری مواد غذایی قوطی فلزی ۳ تکه با نام تجارتی نسترن، سردخانه مواد غذایی خوراکی بالای ۴ هزار متر مکعب از شرکت میوه‌های درخشان ایرانیان، خدمات سردخانه دومداره بالای ۴ هزار متر از شکت سردخانه ستاره پارس، آلوچه و لواشک با نام تجارتی هما/همتا/ بی‌همتا (تشویقی).


وی با بیان اینکه در بازرسی‌های انجام‌شده از واحد‌های فعال در صنعت غذا، بازرسان استاندارد بیش از ۲۵۰۰ مورد نمونه‌برداری کردند، ادامه داد: در سال گذشته در طرح‌های ویژه رمضان و نمایشگاه‌های بهاره، کارشناسان بصورت جدی، بر محصولات غذایی نظارت داشتند. طاهری افزود: موارد زیادی توقیف، اعلام جرم، اخطار، تذکر و جمع‌آوری محصولات غیراستاندارد از اقدامات بازرسان استاندارد در بازرسی‌های انجام‌شده بود.


این مقام مسؤول در پایان از ابطال پروانه استاندارد هفت فرآورده در ماه‌های گذشته خبر داد و آن را اینگونه تشریح کرد:
شکر سفید با نام تجارتی تصفیه‌خانه قند، چای سیاه بدون اسانس با نام تجارتی کوزه طلایی/ چای کوزه اردیبهشت/ چتی‌کومه، آب معدنی با نام تجارتی ایرانداد، نمک خوراکی یددار با نام تجارتی سودمند، کیک روغنی با نام تجارتی سانلی/ ساچی/ کبیتا، زعفران رشته‌ای با نام تجارتی حمید ۱۱۰، قند کله شکسته با نام تجارتی نام‌آوران.

 


برچسب ها: کیفیت استاندارد

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *