فقهیزاده: نمایشگاه قرآن امسال به معنی واقعی بینالمللی است/فعالان قرآنی هفت کشور جهان به ایران میآیند
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم امروز دوشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه 97 با حضور معاون محترم قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهالی رسانه برگزار شد.
عبدالهادی فقهی زاده دبیر بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در این نشست گفت: نمایشگاه قرآن از نظر ما یک جشنواره بزرگ ملی و بینالمللی است که جنبههای علمی، محتوایی، هنری، کودکان، زنان، بینالملل و بخشهای مختلفی را در بر میگیرد.
فقهیزاده از فعالیت نهادهای مختلف مردمی و دولتی و همکاری 15 وزارتخانه، 32 موسسه مردمی، 16 مرکز دانشگاهی و 15 حوزه علمیه در برپایی نمایشگاه قرآن خبر داد.
وی از حضور رئیس جمهور در مراسم تجلیل از خادمان خبر داد و گفت: این مراسم 15 ماه رمضان با حضور دکتر روحانی در نمایشگاه قرآن برگزار خواهد شد.
فقهیزاده نمایشگاه امسال را متفاوت از 25 دوره قبل دانست و گفت: امسال نمایشگاه را با محدودیتهای مختلف از جمله محدودیت بودجهای برگزار میکنیم و سعی ما بر این است که نمایشگاه به معنی واقعی بینالمللی باشد از این رو 20 مؤسسه بینالمللی و فعالان قرآنی هفت کشور به نمایشگاه امسال دعوت شدند.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد با اشاره به تشکیل اتاق فکر نمایشگاه قرآن گفت: امسال بیش از 400 طرح از اشخاص، نهادهای مردمی و دولتی دریافت کردیم و نهایتا 120 طرح برای نمایشگاه امسال تایید شد.
وی از برپایی نمایشگاه در فضایی به مساحت 50 هزار متر مربع خبر داد و گفت: رویکرد امسال تقویت بیش از پیش بخشهای محتوایی است تا فروش محصولات! امسال 30 هزار متر مربع به بخش محتوایی و 20 هزار متر مربع به بخش فروش اختصاص خواهد یافت. همچنین از 50 هزار متر مربع فضای نمایشگاه 33 هزار متر در شبستان، 7 هزار متر نیم طبقه و 10 هزار متر در دو رواق شرقی و غربی برگزار خواهد شد.
رئیس نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از پرداختن بخشهای مختلف نمایشگاه به موضوع انقلاب اسلامی گفت: باتوجه به تقارن سال 97 با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امسال بخشهای مختلف نمایشگاه به این موضوع می پردازند و بخشی هم ویژه این کار راهاندازی شده است.
فقهیزاده از اهتمام این معاونت به موضوعات محتوایی در حوزه قرآن خبر داد و گفت: امسال پس از 5 سال وقفه موضوع رسالههای دکتری را داریم و در این زمینه انتخاب رسالههای برتر دکتری در رشته علوم قرآن و حدیث و رشتههای وابسته در نمایشگاه انجام خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری نشستهای تخصصی در نمایشگاه قرآن گفت: امسال برای استفاده عموم علاقهمندان به نشستهای نمایشگاه 50 نشست نیمهتخصصی و 12 نشست تخصصی برگزار میکنیم تا هم عموم مردم و هم صاحبنظران و کارشناسان از آنها استفاده کنند.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد درخصوص فعالیتهای مجازی نمایشگاه قرآن گفت: امسال و در راستای حمایت از پیامرسانهای داخلی فعالیت نمایشگاه در اغلب شبکههای اجتماعی داخلی انجام و به جز این سایت نمایشگاه هم در ایام برگزاری نمایشگاه قرآن فعال خواهد بود.
در این نشست حجتالاسلام حسینی مدیر اجرایی نمایشگاه قرآن از اختصاص دادن بنهای خرید ویژه نمایشگاه به فعالان قرآنی خبر داد و گفت: امسال بن خرید تا سقف 100 هزار تومان به فعالان قرآنی تعلق خواهد گرفت و این عزیزان باید با مرجعه به سایت نمایشگاه برای دریافت بن نامنویسی کنند.
درپایان این نشست از پوستر این دوره نمایشگاه رونمایی شد.