مصرف بیرویه نمک چه بیماریهایی را به دنبال دارد؟
به گزارش گروه فضای مجازی ،زهرا عبداللهی با بیان اینکه در حال حاضر بیماریهای غیرواگیر مهمترین عامل مرگ و میر در کشور است، اظهار کرد: الگوی غذایی مردم، مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماریهای قلبی، عروقی، سرطانها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است.
وی درخصوص مصرف قندها، چربیها و نمک در الگوی غذایی مردم، اظهار داشت: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبک زندگی مردم، میزان بیشتری از چربی، نمک و قند وارد بدن انسان میشود، بنابراین ریسک ابتلا به انواع بیماری ها افزایش پیدا می کند، در مقابل مصرف سبزی ها، میوه ها و تحرک مردم نیز کاهش یافته است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص مصرف بی رویه قند روزانه مردم گفت: درحال حاضر سرانه مصرف قند روزانه مردم در ایران 66 گرم است، درحالیکه میزان قند روزانه توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت، 25 گرم است، یعنی میزان استاندارد مصرف قند در روز باید معادل پنج حبه قند یا 5 قاشق مرباخوری شکر باشد.
عبداللهی با بیان اینکه مردم باید از مصرف نوشابههای گازدار پرهیز کنند، گفت: هر قوطی نوشابه گازدار، بین 28 تا 30 گرم شکر دارد، بنابراین چنانچه در روز فقط یک قوطی نوشابه گازدار مصرف شود، به تنهایی بیش از میزان توصیه شده بوده و اگر مواد قندی سایر خوراکیهای روزانه نیز به الگوی غذایی مردم افزوده شود، فرد با اضافه دریافت قند روبرو خواهد بود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.