استثمار و سوءاستفاده گسترده از کارگران در انگلیس/از عدم پرداخت دستمزد تا بردهداری در بخشهای گوناگون اقتصاد انگلیس
به گزارش گروه بینالملل ، پایگاه روزنامه گاردین در گزارشی نوشته است که اطلاعات جدید حاکی از استثمار و سوءاستفاده از کارگران در سراسر اقتصاد انگلیس است و 17 بخش از اقتصاد این کشور در معرض خطر بالای بردهداری قرار دارد.
بر اساس گزارش سازمان «GLAA»، ساختوساز، بازیافت و کارواش از جمله بخشها در اقتصاد انگلیس است که بردهداری در آنها وجود دارد و بر اساس گزارش این سازمان دولتی انگلیس بخش کشاورزی، بستهبندی مواد غذایی، ماهیگیری، جمع آوری صدف ، انبار و توزیع، تولید پوشاک، رانندگی تاکسی، خرده فروشی، کار خانگی و مراقبت های اجتماعی نیز به عنوان بخشهایی هستند که در آنها سوء استفاده کاری از کارگران به چشم میخورد.
GLAA بر اساس قانون مهاجرت سال 2016 از اختیارات بیشتری برای بررسی سوء استفاده کاری در تمامی بخشها برخوردار شده است و این گزارش نخستین ارزیابی سالانه GLAA درباره ماهیت مشکل سوءاستفاده کاری از کارگران در انگلیس است.
موارد گزارش شده درباره بردهداری سالانه 35 درصد افزایش یافته و این در حالی است که انگلیس یکی از بزرگترین مقاصد برای قاچاقچیان کارگر و استثمار کار در میان کشورهای اروپایی است.
«تعهد بردگی» که در آن مهاجران اغلب به مؤسسات مسافرتی و کاریابی غیرقانونی بدهکار میشوند در انگلیس رایج است و قراردادهای کاری ساختگی دائما برای پنهان کردن این سوءاستفادهها مورد استفاده قرار میگیرد و اطلاعات به دست آمده گویای روند رو به افزایش این معضل در بخشهای گوناگون اقتصاد انگلیس است.
به نوشته گاردین نتایج تحقیق GLAA نشان میدهد که «گروههای سازمان یافته جرم و جنایت» در بازار کار بخشهای گوناکون اقتصاد انگلیس فعال هستند و البته جرمهای سازمان یافته عاملی برجسته برای سوء استفاده کاری در بسیاری از بخشها به شمار میرود.
گاردین مینویسد: شیفتهای کاری طولانی در طول روز و در تمام طول هفته، دستمزدهای بسیار پایین و محیطهای کاری و زندگی خطرناک و نامناسب از جمله مشکلات رایج در بسیاری از بخشهای اقتصاد انگلیس به شمار میرود؛ اگرچه بسیاری از بخشها مشکلات خاص خود را نیز دارند.
گاردین به نقل از «فرانک فیلد»، رئیس کمیته انتخاب برای کار پارلمان انگلیس مینویسد: لازم است تا هم دولت و هم مصرف کنندگان از میزان این سوءاستفاده آگاه شوند، گزارش GLAA به اندازه کافی برخی از فاسدترین، بیتناسبترین و پستترین اقداماتی که به ریشه بازار کاری ما لطمه میزند را آشکار کرده است.