از اقدامات "رئیس جمهور افغانستان" برای مذاکره با طالبان حمایت می‌کنیم

18:15 - 18 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۱۷۷۵۹
معاون وزیر امور خارجه پاکستان در اجلاس شورای وزرای خارجه کشورهای اسلامی گفت:از «اشرف غنی» برای مذاکره با طالبان حمایت می‌کنیم و جامعه جهانی باید حقوق مردم کشمیر و فلسطین را به رسمیت بشناسد.

به گزارش گروه بین‌الملل ، تهمینه جنجوعه معاون وزیر امور خارجه پاکستان با شرکت در اجلاس شورای وزرای خارجه کشورهای اسلامی در بنگلادش گفت: بدون حل اختلافات و برقراری امنیت، پیشرفت اقتصادی امکان‌پذیر نیست.

وی در چهل و پنجمین اجلاس شورای وزرای خارجه کشورهای اسلامی در «داکا» پایتخت «بنگلادش» از مصمم بودن پاکستان برای حل اختلافات و برقراری امنیت در منطقه خبر داد.

جنجوعه تأکید کرد: برای حل مسئله فلسطین و کشمیر نیاز به اتحاد کشورهای اسلامی است تا جامعه بین الملل باید حقوق مردم این سرزمین‌ها را به رسمیت بشناسند.

وی افزود: کشورهای اسلامی باید اختلافات سیاسی را کنار بگذارند و به سمت سرمایه‌گذاری مشترک گام بردارند تا بتوانند به صورت عملی پیشرفت کنند.

تهمینه جنجوعه اظهار داشت: گسترش روابط بین کشورهای اسلامی پیامی برای غرب خواهد بود تا شیوه خود برای بدنام کردن اسلام و جلوگیری از پیشرفت این کشورها را کنار بگذارد.

وی افزود: پاکستان حمایت کامل خود را از مسلمانان میانمار اعلام می‌کند و از جامعه جهانی می‌خواهد نسبت به این موضوع وارد عمل شود.

جنجوعه گفت: ناامنی در افغانستان همیشه مسئله مهمی برای پاکستان است.

وی افزود: پاکستان برای برقراری صلح در افغانستان با جامعه جهانی همکاری می‌کند و حامی اقدامات اشرف غنی رئیس جمهور این کشور برای مذاکره با طالبان است.

چهل‌و‌پنجمین اجلاس شورای وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی(CFM)، با شعار ارزش‌های اسلامی برای صلح پایدار، همبستگی و توسعه از 15 اردیبهشت ماه جاری( پنجم می میلادی) در شهر داکا، پایتخت بنگلادش آغاز به کار کرد.

در اجلاس‌های سالانه شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری‌های اسلامی، وزرای امور خارجه کشورهای عضو، موضع‌گیری و دیدگاه‌های خود را در خصوص مسائل مرتبط به جهان اسلام و مسلمانان بیان می‌کنند.

سازمان همکاری اسلامی دومین سازمان بزرگ بین‌المللی جهانی بعد از سازمان ملل متحد است که در چهار قاره گسترش یافته و تلاش می‌کند تا از منافع جهان اسلام و مسلمانان محافظت کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *