نوعی تب که متبحرترین افراد نمیتوانند آن را شناسایی کنند + توصیهها
یک مسؤل وزارت بهداشت به تشریح بیماری مشترک انسان و حیوان پرداخت که تب این بیماری به صورتی است که متبحرترین افراد نیز نمیتوانند آن را شناسایی کنند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، دکتر گویا - رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در خصوص موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال ۹۷ تا کنون، اظهار داشت: ۴ مورد ابتلا به این بیماری داشتیم که سه مورد در استان کرمان و یک مورد در استان فارس بوده است که یک مورد از بین این ۴ مورد ابتلا، علی رغم همه اقدامات درمانی بیمارستان، فوت کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت آموزش پیشگیری و اطلاع رسانی در مورد تب کریمه کنگو به افرادی که با دام سر و کار دارند، گفت: افرادی که دام نگهداری میکنند و یا دام ذبح میکنند و یا در کشتارگاه کار میکنند به منظور عدم ابتلا به تب کریمه کنگو باید مراقبتهای لازم را انجام دهند.
گویا با بیان این مطلب که نگهداری و کشتار دام باید به صورت مدرن و بهداشتی انجام شود، افزود: اگر فردی بخواهد در کنار خیابان یا جاده بدون رعایت استانداردهای بهداشتی اقدام به ذبح دام کند ممکن است به این بیماری مبتلا شود.
وی با بیان اینکه با خوردن گوشت دام کسی مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو نمیشود، بیان داشت: افرادی که با خون و ترشحات دام آلوده سروکار دارند و ترشحات و خون دام روی بدن آنها میریزد و داخل مخاط فرد میشود به این بیماری مبتلا میشوند.
گویا با تاکید بر اینکه کنهای که روی بدن دام آلوده مینشیند میتواند ناقل تب کریمه کنگو باشد، افزود: چنانچه این کنه، بدن انسان را نیش بزند میتواند فرد را مبتلا به این بیماری کند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر تاکید کرد: پرسنل درمانی اعم از پزشک و پرستار باید در مواجهه با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو، نکات بهداشتی و اصول استاندارد حفاظت فردی را رعایت و انجام دهند تا به این بیماری مبتلا نشوند.
گویا با اشاره به اینکه شناسایی دام مبتلا به تب کریمه کنگو بسیار دشوار است، خاطرنشان کرد: حتی متبحرترین افراد نمیتوانند این بیماری را در دام شناسایی کنند بنابراین باید تمام نکات بهداشتی را در هنگام تماس با دام رعایت کنیم.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت آموزش پیشگیری و اطلاع رسانی در مورد تب کریمه کنگو به افرادی که با دام سر و کار دارند، گفت: افرادی که دام نگهداری میکنند و یا دام ذبح میکنند و یا در کشتارگاه کار میکنند به منظور عدم ابتلا به تب کریمه کنگو باید مراقبتهای لازم را انجام دهند.
گویا با بیان این مطلب که نگهداری و کشتار دام باید به صورت مدرن و بهداشتی انجام شود، افزود: اگر فردی بخواهد در کنار خیابان یا جاده بدون رعایت استانداردهای بهداشتی اقدام به ذبح دام کند ممکن است به این بیماری مبتلا شود.
وی با بیان اینکه با خوردن گوشت دام کسی مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو نمیشود، بیان داشت: افرادی که با خون و ترشحات دام آلوده سروکار دارند و ترشحات و خون دام روی بدن آنها میریزد و داخل مخاط فرد میشود به این بیماری مبتلا میشوند.
گویا با تاکید بر اینکه کنهای که روی بدن دام آلوده مینشیند میتواند ناقل تب کریمه کنگو باشد، افزود: چنانچه این کنه، بدن انسان را نیش بزند میتواند فرد را مبتلا به این بیماری کند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر تاکید کرد: پرسنل درمانی اعم از پزشک و پرستار باید در مواجهه با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو، نکات بهداشتی و اصول استاندارد حفاظت فردی را رعایت و انجام دهند تا به این بیماری مبتلا نشوند.
گویا با اشاره به اینکه شناسایی دام مبتلا به تب کریمه کنگو بسیار دشوار است، خاطرنشان کرد: حتی متبحرترین افراد نمیتوانند این بیماری را در دام شناسایی کنند بنابراین باید تمام نکات بهداشتی را در هنگام تماس با دام رعایت کنیم.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *