امام سجاد(ع)؛ نماد مهربانی و دعا/ الگوی تبدیل تهدیدها به فرصت

12:38 - 02 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۱۳۸۸۴
نایب رئیس مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم، امام سجاد(ع) را انتقال دهنده پیام مهم عاشورا و اهداف قیام کربلا عرفی کرد و گفت: ایشان نماد مهربانی و دعا بودند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که بسیاری از مردم یا به دنبال پیام‌های تصویری و صوتی هستند و یا اگر میلی به خواندن در وجودشان مانده باشد، به جملات کوتاه بسنده می‌کنند. در این زمانه، اما با وجود همه پیشرفت‌ها و تکنولوژی‌ها، هرچه بیشتر در صنعت و ارتباطات غرق می‌شویم، بیشتر دلمان می‌گیرد، می‌دانیم که از اصل وجودمان فاصله می‌گیریم و یک حفره و جای خالی بزرگ در زندگی و روزگارمان می‌ماند.

این روز‌ها حتی نمی‌توانیم با خودمان خوب صحبت کنیم، چه رسد به دیگران به خصوص خدای خود. پس در این زمانه خشک و خسته، کدام جملات زیباتر از کتابی است که ۱۴۰۰ سال قبل از زبان مردی نوشته شد که حقیقت زندگی را با چشمان خود دید. مردی که دلاورانه در مقابل سخت‌ترین روز‌های تاریخ ایستاد و با حوصله درس زندگی را برای آیندگان نوشت. مردی که امامی معصوم از طلیعه علی مرتضی (ع) و محمد مصطفی (ع) و خاندان مهر و مهربانی است.
 
امام سجاد(ع)؛ نماد مهربانی و دعا/ الگوی تبدیل تهدیدها به فرصت

همانی که به دلیل سجده‌های مکرر و خاضعانه‌اش در پیشگاه قدرت بی انتها و پایان ناپذیری خداوند، «سیدالساجدین» لقب گرفت و بندگی شیرین و عاشقانه خود با خدا را چنان به تحریر درآورد که در این زمانه مملو از تکنولوژی و بی حوصلگی می‌توان با لذت خواند و با آن بندگی چنین خالصانه را به تصویر کشید؛ و امروز میلاد چنین دردانه‌ای از بهترین‌های خلقت است. میلاد امامی که نه فقط دست جامعه زمان خود را گرفت که امروز نیز زبان و گفتار شیوایش مرحمی بر خسته دلان است و راه حلی برای تقواپیشگان.

امام زین العابدین (ع) نمونه‌ای خاص در میان بشر است

نایب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک میلاد امام زین العابدین (ع) اظهار داشت: به حق که این جانبار بزرگ حادثه عاشورا، آنچه در کربلا گذشت را به طور کامل پیام رسانی کردند و انتقال دهنده فرهنگ و اهداف عاشورا بودند.

امام سجاد (ع) آنچه در کربلا گذشت را به طور کامل پیام رسانی کردند و انتقال دهنده فرهنگ و اهداف عاشورا بودند

حجت الاسلام سید جلال رضوی مهر افزود: امروز ما شاهدیم که سیره و راهبرد‌های ایشان در زندگی در مجموعه صحیفه سجادیه موج می‌زند، امام سجاد (ع) امامی هستند که دوشادوش پدر بزرگوارشان اباعبدالله الحسین (ع) و، چون سایر شهدای کربلا در مقابل دشمنان هرچه در توان داشتند برای مقابله گذاشتند و مشی الهی این بود که ایشان برای رساندن صدای عاشورا باقی بمانند.

وی با بیان اینکه امام زین العابدین (ع) در حلم و علم و خدمت رسانی به خلق خداوند، نمونه‌ای خاص در میان بشر هستند، گفت: حقیقتاً نمی‌توان همتایی همچون ایشان را معرفی کرد.

امام سجاد(ع)؛ نماد مهربانی و دعا/ الگوی تبدیل تهدیدها به فرصت
امام سجاد (ع) از دوران مبارزه با بنی امیه به بهترین شکل ممکن بهره بردند

این استاد حوزه علمیه قم ضمن اشاره به اینکه باید از زندگی سراسر نور چهارمین امام شیعیان الگو و سرمشق گرفت، ادامه داد: هرگز افراد جامعه نمی‌توانند به موفقیتی برسند و اعمالشان ماندگار شود مگر اینکه اعتقادی قوی داشته باشند، همان‌گونه که این بزرگوار عمل می‌کردند، سجده‌های طولانی امام سجاد (ع) چنان در زبان‌ها چرخید که عنوان سجاد یا بسیار سجده کننده برایشان گذاردند.

حجت الاسلام رضوی مهر تأکید کرد: باید از امام زین العابدین (ع) که بهترین استفاده را از دوران مبارزه با بنی امیه نمود، الگو بگیریم و بدانیم اعمالی امروز نزد خداوند مورد پذیرش است که در مسیر دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا باشد، در غیر این صورت جز اعمالی خشک نخواهد بود.

امام سجاد (ع) ناقل پیام عاشورا بود

یکی از اساتید حوزه و دانشگاه نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه اولیای الهی و ائمه اطهار (ع) هدایت گران مردم هستند، اظهار داشت: پس امامان معصوم ما از جمله امام زین العابدین (ع) از بهترین الگو‌های جامعه محسوب می‌شوند که در واقع ناقل پیام امام حسین (ع) بودند.

قاسم جعفری افزود: در تاریخ ما آمده است که امام سجاد (ع) چقدر زیبا در حضور دشمنان امام حسین (ع) از حقانیت خود، خاندان رسول (ص) و هدف پدرشان دفاع کردند و مسائلی را بازگو کردند که حکومت یزید در صدد حذف آن بود.

وی ادامه داد: همچنین ارتباط قوی امام زین العابدین (ع) با خداوند دیگر نکته مهم زندگی ایشان است، لذا ما می‌توانیم با الگوگیری از زندگی سیاسی و عبادی امام سجاد (ع)، تهدید‌ها را در شرایط بحرانی به فرصت تبدیل کنیم.
 
منبع:مهر
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *