آیین‌نامه «حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی» به کاربران اطمینان می‌دهد که حریم خصوصی‌شان حفظ می‌شود/ ظرفیت بالای قوه قضاییه در سیاست‌گذاری جهت هدایت صحیح فضای مجازی

12:05 - 02 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۱۳۸۵۶
مدیر مسئول روزنامه صبح نو گفت: آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی از سوی رئیس دستگاه قضا، اتخاذ موضع به‌موقعی است از این حیث که مسائل فضای مجازی به سرعت در حال تغییر است و مرتبا نیازمند معرفی قواعد جدید، دراین باره هستیم.

آیین‌نامه «حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی» به کاربران این اطمینان را می‌دهد که حریم خصوصی‌شان حفظ می‌شودفرشاد مهدی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، پیرامون ابلاغ آیین‌نامه «حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی» از سوی رئیس دستگاه قضا بیان داشت: حاکمیت نسبت به مسائل جدیدی که برایش پیش می‌آید نیازمند اتخاذ موضع است.

وی ادامه داد: پیام رسان‌ها به عنوان یکی از جدیدترین ابزار‌ها یا زیرساخت‌هایی که در مجموعه تحولات فضای مجازی رخ داده‌اند نیازمند برنامه ریزی و طراحی قوانین از سوی دستگاه حکمرانی هستند.

مهدی پور ادامه داد: ابلاغ آیین‌نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی از سوی رئیس دستگاه قضا، اتخاذ موضع به‌موقعی است هم از این حیث که مسائل فضای مجازی به سرعت در حال تغییر است و مرتبا نیازمند معرفی قواعد جدید، دراین باره هستیم. همچنین از این باب که سازو کار‌های اداره کردن پیام رسان‌ها را مطرح می‌کند.

مدیرمسئول روزنامه صبح نو عنوان کرد: قوه قضاییه به قاعده رویه فعالیت خود می‌تواند سیاست توزیعی و یا تنظیمی را بکار بگیرد، در سیاست‌های تنظیمی به سمتی حرکت کند که مانع از بروز رخداد‌های نامناسب شود. رویه‌ای را اصلاح کرده و اجازه ندهد خطا شکل بگیرد.

مهدی پور افزود: قوه قضائیه در سیاست‌های توزیعی باید سمت حمایت کردن برود، این حمایت به سه صورت است. اول درباره کاربرانی است که در این پیام رسان‌ها حضور دارند، دو م. درباره خود پیام رسان است. سوم درباره دولت است که باید کار حمایتی کند. با سیاست‌های توزیعی باید به کاربران این اطمینان را بدهیم که در پیام رسان‌های داخلی اطلاعاتشان امن است و از این حیث آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی، قابل توجه است.

مدیر مسئول روزنامه صبح نو تصریح کرد: بندی که درباره حفظ حریم خصوصی در آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی، آمده است بسیار حائز اهمیت است. این بند به کاربران پیام رسان‌های داخلی این اطمینان را می‌دهد که حریم خصوصی شان حفظ می‌شود.

وی یادآور شد: نکته دوم اینکه آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی، کمک می‌کند تا پیام رسان داخلی موردحمایت قرار بگیرد تا به ظرفیت‌های بالاتری دست یابد. وارد بازار رقابت شوند. اطلاع رسانی و ارتباطات مناسب را ایجاد کنند.

مدیر مسئول روزنامه صبح نو افزود: دولت یا حاکمیت باید استقلال نسبی و هویت مستقل این سامانه‌ها را به رسمیت بشناسد و از آن پشتیبانی به عمل بیاورد نه اینکه آن‌ها را عناصری در جهت اعمال قدرت خود بداند که قدرت‌ها را تغییر دهد. اگر به سیاست تنظیمی نظر داشته باشیم، آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی، تاثیرات مثبتی دارد چرا که با این روند، پیام رسان‌های داخلی می‌توانند با انحصار برخی از پیام رسان‌های خارجی مقابله کند.

مهدی پور تاکید کرد: تنظیم مقررات حاکم بر پیام رسان‌های داخلی بسیار مهم است و آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی، نشان داد که قوه قضاییه ظرفیت بالایی در سیاست گذاری و تنظیم قوانین برای کنترل و هدایت صحیح فضای مجازی دارد.

بیشتر بخوانید:
احترام به حریم خصوصی با ابلاغ آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی

حفاظت از حریم کاربران؛ نقطه قوت آیین نامه قوه قضائیه در مورد «حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی»/ تاکنون به این مسئله هیچ وقت تا این حد جدی نگاه نشده بود

بی‌تعهدی تلگرام به حفاظت از داده‌های شخصی کاربران ایرانی/ قانون‌گریزی تلگرام



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *