برخی محلات حاشیه نشین از ظرفیت مشارکت پذیری خوبی برخوردار نیستند
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ،رضا جعفری سدهی با اشاره به این که استعلام اولیه ستاد اورژانس اجتماعی در خصوص حاشیه نشینی همواره از طریق وزارت کشور صورت میگیرد، گفت: اورژانس اجتماعی کشور همواره با اخذ استعلامهای لازم و بررسی دقیق شرایط مناطق حاشیه نشین وارد عمل میشود.
وی افزود: فعالیت و خدمات پایگاههای خدمات اجتماعی ستاد اورژانس اجتماعی کشور موسسه یا مرکز محور نیست، به طوری که استقرار در یک محله به معنای استقرار دائمی نبوده و در مدت زمان تعریف شدهی مشخص خدمات اجتماعی از طریق پایگاه اورژانس اجتماعی و مناطق حاشیه نشین ارائه میشود.
رئیس ستاد اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: ستاد اورژانس اجتماعی کشور همواره معیار و ارزش خود را بر اساس زمانی ارزیابی میکند که بعد از اتمام دورهی خدمت رسانی به یک منطقه، آن منطقه از استحکام و قوام مطلوبی برخوردار شود.
وی با اشاره به تاثیرات حضور پایگاه خدمات رسانی اورژانس اجتماعی کشور در مناطق حاشیه نشین، تصریح کرد: خوشبختانه تحقیقات محلی در مناطق حاشیه نشین نمایان میکند که یک منطقه همواره پس از ترک و اتمام دورهی خدمات رسانی پایگاه خدمات اجتماعی ستاد اورژانس کشور خط و مشی این ستاد و پایگاه را دنبال کرده است، به طوری که مردم آن منطقه با روحیهای مطالبه گر در پی دستیابی به حقوق خود باشند.
جعفری سدهی با اشاره به نقش موثر ظرفیت مشارکت پذیری جوامع مختلف در پروژههای خدماتی اورژانس اجتماعی کشور، اظهار داشت: متاسفانه تمامی جوامع و محلات از ظرفیت مشارکت پذیری خوبی برخوردار نیستند، به طوری که برخی از محلات در مواجهه با فعالیت و خدمات اورژانس اجتماعی کشور تعامل خوبی داشته و برخی دیگر از تعامل و همکاری با این ستاد سرباز میزنند.
وی همچنین در ادامه اضافه کرد: عزت و کرامت نفس موجود در برخی از محلات حاشیه نشین باعث میشود تا مردم آن منطقه بهترین شکل همکاری را با پایگاههای اورژانس اجتماعی کشور داشته باشند.