خطاب عمده شعار سال ۹۷ به مردم برمی‌گردد/خرید کالای ایرانی باید یک اصل باشد

23:10 - 24 فروردين 1397
کد خبر: ۴۱۱۵۷۸
کارشناس مسائل سیاسی گفت: خطاب عمده شعار سال ۹۷ به مردم برمی‌گردد،اگر ما می‌خواهیم یک اقتصاد مقاوم داشته باشیم قاعدتاً باید اقتصاد ما مردمی شود و یکی از ضروریات یک اقتصاد مردمی این است که خرید کالای ایرانی یک اصل باشد.
شعار سالحسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، درباره شعار سال بیان داشت: با توجه به اینکه شعار‌هایی که در ابتدای سال توسط رهبر معظم انقلاب طرح می‌شوند، یک نوع ریل‌گذاری برای مسئولان و مردم محسوب می‌شود؛ این بار در راستای همان شعار‌های اقتصادی که در ۱۰ سال گذشته مطرح می‌کردند، بحث حمایت از کالای ایرانی را عنوان فرمودند.

وی افزود: خطاب عمده شعار سال ۹۷ به مردم برمی‌گردد،اگر ما می‌خواهیم یک اقتصاد مقاوم داشته باشیم قاعدتاً باید اقتصاد ما مردمی شود و یکی از ضروریات یک اقتصاد مردمی این است که خرید کالای ایرانی یک اصل باشد و بتوانیم به کالایی که در داخل کشور تولید می‌شود، اهمیت بدهیم و نگذاریم رقیب در بازار‌های ما رخنه کرده و اقتصاد مان را متزلزل کند.

این فعال سیاسی تصریح کرد: در این راستا اگر بناست تسهیلات بانکی داده شود، باید برای حمایت از کالای ایرانی باشد و از آن طرف هم تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران در این عرصه طوری عمل کنند که رغبت مردم ایران برای خرید کالای ایرانی بیشتر شود، و هم اقداماتشان  جهت بالا بردن کیفیت و پایین آوردن قیمت باشد تا تولید کالای ایرانی، برای بازار جهانی باشد.

وی گفت:اگر کالایی تولید کنیم که نتواند در بازار جهانی رقابت کرده و به فروش برسد و ارزآوری داشته باشد، به کار اقتصاد کشور نمی آید و همین باعث می‌شود که سرمایه‌گذاری‌ها با شکست مواجه شده و حتی باعث تعطیل شدن کارخانه‌ها و انباشته شدن کالا‌های تولیدشده بلامصرف در کشور شود.

کنعانی مقدم خاطرنشان کرد: امسال باید اولاً از ورود کالا‌های خارجی که مشابه آن در ایران تولید می‌شود، جلوگیری کنیم و دوماً ورود کالا‌های آمریکایی و صهیونیستی و دیگر دشمنان‌مان به کشور را ممنوع کنیم و برای ورودش جرم قائل شویم و سوم اینکه، اولویت‌های دولت برای تسهیلات به ویژه تسهیلات بانکی به سمت تولید برود. دولت باید سیاست‌های تشویقی برای تولیدکنندگان را ایجاد کند و جلوی قاچاق هم گرفته شود.
 
این فعال سیاسی تصریح کرد: دو خلأ سیاستی داریم یکی تعرفه‌های واردات و صادرات و دوم، پرداختن به قوانین سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری در کشور.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *