میوهها را پس از پوست کندن، بلافاصله مصرف کنید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه میوهها در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و سرطانها مؤثر هستند،گفت: میوهها را پس از پوست کندن بلافاصله مصرف کنید.
به گزارش گروه فضای مجازی ، زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: میوهها را پس از پوست کندن، بلافاصله مصرف کنید.
وی ادامه داد: میوهها حاوی مقادیر زیاد ویتامین، فیبر، املاح معدنی و آنتی اکسیدان هستند و بتاکاروتن موجود در میوهها، در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و سرطانها مؤثر هستند.
وی ادامه داد: میوهها حاوی مقادیر زیاد ویتامین، فیبر، املاح معدنی و آنتی اکسیدان هستند و بتاکاروتن موجود در میوهها، در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و سرطانها مؤثر هستند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *