ترفندی فوق العاده برای رها شدن از حساسیت بهاری
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، آلرژی واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن به عوامل مختلف است. آلرژی فصلی یکی از انواع شایع آلرژیها ست و از مشکلاتی است که برخی افراد در فصل بهار و پاییز به آن مبتلا می شوند.
به عبارت بهتر آلرژی فصلی واکنش طبیعی سیستم ایمنی بدن به موادی است که به ظاهر، مضر نبوده و بیضرر هستند، اما بدن نسبت به آنها واکنش های شدیدی نشان میدهد.
معمولا افراد مصرف داروهای خانواده آنتی هیستامین را که بدون نسخه به فروش می رسند تنها گزینه برای درمان آلرژهای فصلی می دانند اما تحقیقات نشان داده که با استفاده از برخی روش های طبیعی نیز می توان با این حساسیت ها مبارزه کرد.
مصرف مکمل های حاوی باکتری های مفید
محققان به افرادی که به آلرژی فصلی مبتلا هستند توصیه می کنند که با تقویت پروبیوتیک هایی در بدن مانند اسیدوفیلوس (acidophilus)، گام موثری برای پیشگیری از ابتلا به این حساسیت بردارند.پروبیوتیک ها می توانند سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار داده و عامل ریشه ای واکنش های حساسیت زا را تصحیح کنند.
مصرف ویتامین C
آلرژن ها می توانند باعث شوند که برخی سلول ها در بدن هیستامین تولید کنند؛ هیستامین مسئول بروز علائم رایج حساسیت های فصلی مانند ریزش اشک و آب ریزش بینی است؛ اما اضافه کردن ویتامین C در رژیم غذایی روزانه از تشکیل هیستامین پیشگیری می کند.
مصرف پیاز
پیاز حاوی یک بیوفلاونوئید به نام کوئرستین (quercetin) است؛ کوئرستین علائم حساسیت های فصلی نظیر خارش چشم یا ریزش اشک و آسم را به حداقل می رساند.
تاثیر مصرف کوئرستین برای درمان آلرژی ها، آسم، برونشیت، سینوزیت، سرماخوردگی و آنفلوآنزا اثبات شده است.
مصرف مکمل های حاوی روغن ماهی
روغن های ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامین های A و D هستند.اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در روغن ماهی، می توانند از قلب محافظت کرده و فواید سلامتی دیگری نیز داشته باشند.
از آنجایی که روغن های ماهی خواص ضد التهابی دارند برای درمان و پیشگیری از بیماری قلبی مفید هستند اما همچنین این روغن ها اثرات مفیدی بر کلسترول، رطوبت پوست، عملکرد روده و حتی درمان آلرژی های فصلی دارند.
توجه به رژیم غذایی
رژیم غذایی در سلامت کلی بدن انسان نقش دارد و آلرژی ها از این موضوع استثناء نیستند.مطالعه محققان یونانی نشان می دهد که رعایت رژیم غذایی مدیترانه ای که مملو از میوه و سبزیجات است یک تاثیر پیشگیرانه در ابتلای کودکان به آسم و آلرژی ها دارد.
منبع: ایرنا