افزایش حساسیتهای فصلی با شروع فصل بهار/ مواد غذایی که حساسیت را تشدید میکند
یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: با شروع فصل بهار، حساسیتهای فصلی نیز رواج پیدا کرده و این نوع از حساسیت باید با دارو کنترل شود.
خبرگزاری میزان -
علی مرادی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: با شروع فصل بهار، بسیاری از افراد دچار آلرژیهای فصلی شده و علت آن نیز افزایش گل و گیاه در این فصل است.
وی افزود: افرادی که مبتلا به آلرژی هستند باید در فصل بهار از تردد در اماکن پر گل و گیاه از جمله جنگل ها، بوستانها و ... خودداری کنند.
این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با اشاره به مضرات غذاهای حاوی چربیهای اشباع شده برای افراد مبتلا به آلرژیهای فصلی اظهارکرد: غذاهای حاوی چربیهای اشباع شده سبب تضعیف در سیستم ایمنی بدن شده و منجر به تشدید آلرژی میشوند.
مرادی در رابطه با علائم حساسیتهای فصلی تصریح کرد: فردی که مبتلا به حساسیت فصلی است درگیر آبریزش بینی، سرفه، خارش پوست و گلو شده و گاهی این علائم بسیار شدید میشود.
وی در خصوص مواد غذایی که میتواند سبب افزایش حساسیت فصلی افراد شود خاطرنشان کرد: مصرف گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، ماهی، تخم مرغ، میوه خشک شده و ... میتواند سبب تشدید حساسیتهای فصلی افراد شود.
این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با تاکید بر لزوم مراجعه افراد مبتلا به حساسیتهای فصلی به پزشک اذعان کرد: افرادی که مبتلا به سرما خوردگیهای فصلی هستند باید به پزشک مراجعه کرده تا با دریافت دارو و اسپریهای مخصوص از تشدید حساسیت آنها جلوگیری شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *