موشکی که فناوری آن را فقط ایران دارد

8:05 - 05 فروردين 1397
کد خبر: ۴۰۶۵۶۱
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
خلیج‌فارس، موشک تک‌مرحله‌ای و سوخت جامدی با سرعتی مافوق صوت است که با کلاهک ۶۵۰ کیلوگرمی خود قادر است اهدافی از قبیل شناور‌های سنگین دشمن و ناو‌های هواپیمابر آنرا تا فاصله ۳۰۰ کیلومتری با بالاترین دقت و ضریب خطای تقریبا صفر هدف قرار دهد.

/به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، اقتدار نظامی ایران، این روز‌ها بر هیچکس پوشیده نیست. دوست و دشمن بر آن معترفند. دوستان به این اقتدار می‌بالند و در سایه آن احساس آرامش و امنیت می‌کنند و دشمنان از این اقتدار در هراس‌اند و با لطایف‌الحیل در صدد تحدید آن هستند که به فضل الهی در این هدف شوم نیز مانند همیشه ناکام می‌مانند.

موشکی که شناور‌های متحرک دریایی را با دقت ۱۰۰ مورد اصابت قرار می‌دهد
سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، شانزدهم بهمن ماه سال ۹۶ در جریان نشست هماهنگی برگزاری مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفت‌های شگرف صورت گرفته در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری و دفاعی در ۴ دهه اخیر، گفت: «ما امروز موشکی را پرتاب می‌کنیم که می‌تواند شناور‌های متحرک را در دریا با دقت ۱۰۰ مورد اصابت قرار دهد؛ آن هم نه موشک کروز بلکه بالستیک که با ۸ برابر سرعت صوت وارد جو زمین می‌شود؛ به جرات می‌توانم بگویم که این فناوری نه در اختیار آمریکا است و نه روسیه؛ البته روسیه موشک اسکندر را دارد که دقیق است، اما برای اهداف ثابت مورد استفاده قرار می‌گیرد».

موشکی که آمریکا با ۷۰۰ میلیارد دلار بودجه نظامی، در حسرت آن است
پس از این اظهارات که از زبان یکی از مسئولان بلندپایه نظامی کشور مطرح می‌شد، افکار عمومی کنجکاو شدند که بدانند این کدام موشک است که فناوری‌اش در اختیار ایران است و آمریکا با ۷۰۰ میلیارد دلار بودجه نظامی و روسیه با دارا بودن زرادخانه‌های پیشرفته، از آن بی بهره‌اند.

رزمایش پیامبر اعظم ۹ و غرش موشک نقطه‌زن خلیج فارس
ششم اسفندماه سال ۱۳۹۳ بود که رزمایش پیامبر اعظم ۹ در پهنه وسیع آب‌های نیلگون خلیج فارس و تنگه هرمز با رمز «یا محمدرسول‌الله (ص)» توسط غیورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد. در این رزمایش جلوه‌های خیره کننده‌ای از پیشرفت‌های نظامی بدست آمده توسط جوانان برومند ایران اسلامی در سپاه قهرمان به نمایش درآمد که موجبات حیرت دشمنان ملت ایران را فراهم آورد.

یکی از این جلوه‌ها که غرش آن، مقامات نظامی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را توامان به واکنش واداشت، آزمایش «موشک نقطه‌زن بالستیک خلیج فارس سپاه» بود. موشکی که در اسفند ۹۳ با برد بیش از ۲۷۰ کیلومتر از منطقه شرقی جاسک به سمت محل قرارگیری ماکت ناو هواپیمابر آمریکایی در منطقه رزمایش پیامبر اعظم ۹ در آب‌های خلیج فارس شلیک شد.

موشکی با سرعتی مافوق صوت و با ضریب خطای صفر
خلیج‌فارس، موشک تک‌مرحله‌ای و سوخت جامدی با سرعتی مافوق صوت است که با کلاهک ۶۵۰ کیلوگرمی خود قادر است اهدافی از قبیل: شناور‌های سنگین دشمن و ناو‌های هواپیمابر آنرا تا فاصله ۳۰۰ کیلومتری با بالاترین دقت و ضریب خطای تقریبا صفر هدف قرار دهد.

موشکی ایرانی که آمریکا و روسیه در حسرت آن هستند
موشکی که تمام تجهیزات نظامی دریایی دشمنان ایران در خلیج فارس و دریای عمان را شکار می‌کند
در همان زمان آزمایش موشک خلیج فارس سپاه، در اسفند ۱۳۹۳، سازمان اطلاعات نیروی دریایی آمریکا، طی گزارشی دقت این موشک ضدکشتی را زیر ۱۰ متر اعلام کرد و نوشت که موشک خلیج‌فارس قادر است تمام تجهیزات نظامی دریایی دشمنان ایران در خلیج فارس و دریای عمان را شکار کند؛ بنابراین با این توان موشکی محیرالعقول، هراس آمریکایی‌ها و صهیونیست‌های بزدل از اقتدار موشکی ایران اسلامی قابل درک است؛ ترامپ و مشاوران سبک مغزتر از خودش بیش از یکسال است که برجام را گرو گرفته‌اند تا بتوانند به خیال خام برای تحدید این اقتدار موشکی مذاکره کنند! مذاکره پیرامون موضوعی که خط قرمز غیرقابل تغییر نظام جمهوری اسلامی است چرا که مستقیما مرتبط با امنیت مردم است.

ما موشک داریم، موشک دقیق هم داریم
مقام معظم رهبری بیستم اردیبهشت‌ماه سال جاری طی بیاناتی در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) فرمودند: «قدرت نظامی، مایه‌ی اقتدار است. می‌بینید، درباره‌ی مسائل موشکی چه جنجالی در دنیا راه می‌اندازند، که ایران موشک دارد، ایران موشک دقیق دارد. بله، ما موشک داریم، موشک دقیق [هم]داریم؛ موشک ما هدف را از فاصله‌ی چند هزار کیلومتری با فاصله‌ی چند متری قادر است بزند؛ این را با قدرت به دست آوردیم، با قدرت حفظ میکنیم، با قدرت افزایش خواهیم داد؛ ان‌شاءالله. با این هم، چون مایه‌ی اقتدار کشور است مخالفند، با آن دعوا دارند، غیظ و غضب دارند. می‌بینید چه میکنند در دنیا».



ناشناس
|
-
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
0
0
جانم ایران
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *