کار رسانه‌ای برای معرفی تشیع عبادت است/ شبکه‌های مجازی در زمینه ترویج فساد غوغا می‌کنند

9:00 - 19 اسفند 1396
کد خبر: ۴۰۳۹۵۰
آیت‌الله مکارم شیرازی، بر لزوم کاربست روش‌های نوین در تبیین تشیع و معارف اهل بیت(ع) تاکید کرد.

/////به گزارش گروه سیاسی به نقل از حوزه، آیت‌الله مکارم شیرازی در مراسم افتتاح استودیو ۱۱۰ مرکز رسانه‌ای ولایت که در مدرسه علمیه امام موسی کاظم (ع) برگزار شد، با ذکر این مطلب که دنیای امروز دنیای رسانه‌ها است گفت: به همین جهت ما باید رسانه‌های قوی داشته باشیم تا بتوانیم پیام خودمان را به دنیا برسانیم.

وی تصریح کرد: شبکه‌های مجازی در زمینه ترویج فساد غوغا می‌کنند و ما باید بدون اینکه حالت انفعالی بگیریم، به میدان بیاییم، معارف اهل‌بیت (ع) قوی است و با این معارف می‌توانیم پیروز شویم.

 آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به موفقیت شبکه ولایت اظهار کرد: این شبکه را میلیون‌ها نفر تماشا می‌کنند و شبکه ولایت در عین مراعات وحدت اسلامی، مذهب تشیع را به دیگران معرفی کرده است؛فعالیت در کارهای رسانه‌ای برای معرفی تشیع، عبادت است و چنین کارهایی دست انسان را در روز قیامت می‌گیرد، باید در شبکه ولایت با اخلاق اسلامی با مخاطبان برخورد و پاسخ سؤالات آنها داده شود.

این مرجع تقلید با بیان این که شیعه و شیعیان در تدوین علوم اسلامی نقش بسیار مهمی ایفا کرده اند؛ افزود: باید این نقش را در علومی همچون عقاید، کلام، تفسیر، رجال، طب و فلسفه روشن کنیم، گروه عظیمی در این زمینه مشغول به کار شدند و کتاب‌هایی را در این خصوص به نگارش درآوردند که این مباحث نیازمند تبیین است.

وی گفت:از جمله گروه‌های فعال در این زمینه می توان به نقش بانوان شیعه در این عرصه اشاره کرد؛این بانوان در دوره‌های مختلف کارهای زیادی را در زمینه تدوین علوم اسلامی انجام دادند و زحمات بسیاری در این عرصه متحمل شدند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با ذکر این مطلب که پیروان اهل‌بیت (ع) حجیت عقل را پذیرفتند بیان کرد: به همین دلیل آنها علوم اسلامی را گسترش دادند، در کنگره نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی علاوه بر علمای شیعه از علمای اهل سنت و نیز مستشرقین دعوت به عمل آمده است.

وی با اشاره به جایگاه حضرت زهرا (س) اظهار کرد: احادیث مربوط به مقام‌های این بانوی بزرگوار در کتاب‌های اهل سنت نیز وجود دارد؛ بر اساس روایتی که در کتاب‌های اهل سنت هم آمده است خداوند با غضب حضرت زهرا (س) خشمگین می‌شود و با رضایت این بانوی بزرگوار هم راضی خواهد شد.

معظم‌له حضرت زهرا (س) را برترین بانوی بهشتی عنوان کرد و گفت: مقام‌های این بانوی بزرگوار بالاتر از آن است که ذکر شود، زندگانی حضرت زهرا (س) برای همه ما الگو و اسوه است؛ زندگی ساده حضرت زهرا (س) برای همگان الگو است؛ اگر به دنبال آرامش و نجات در روز قیامت باشیم، باید از زندگی این بانوی بزرگوار الگو بگیریم.

معظم‌له بیان داشت: بخش اعظمی از سرمایه‌های دنیا در زرق و برق هزینه می‌شود، امیدواریم که زندگی حضرت زهرا (س) را الگو بگیریم و زندگی این بانوی بزرگوار برای همه ما سرمشق باشد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *