پروژه پیله حجاب چه بود؟ / جضور هنرمندان داخلی و دیپلماتهای خارجی در مهمانیهای مختلط با پوشش تبادل فرهنگی
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ،در هفتمین جلسه دادستانی تهران که پیرامون آسیبهای اجتماعی، با موضوع عفاف و حجاب برگزار شد، جعفری دولتآبادی در بخشی از صحبتهای خود به کشف یک پروژه ضد فرهنگی به نام پیله حجاب اشاره کرد.
دادستان تهران در اشاره به برنامهریزی و سرمایهگذاری دشمن در حذف حجاب از جامعه ایران به شرح یکی از پروندههای دادسرای تهران پرداخت که موضوع اقدامات یک مرد دارای تابعیت ایرانی آمریکایی و همسرش در جهت استحاله فرهنگی جامعه است.
وی از جمله نکات اصلی در این پرونده را برنامهریزی در مورد تبلیغ علیه حجاب اعلام نمود و با اشاره به این که از منزل این زن و شوهر بیش از ۲۸۰۰ لیتر مشروبات الکلی خارجی و دستساز کشف شده است، در توضیح اقدامات مجرمانه متهمان اظهار داشت: آنها در منزل خود میهمانیهای مختلط برگزار نموده و میهمانان مدعو آنان غالباً دیپلماتهای کشورهای خارجی بودهاند. متهمان اقرار نمودهاند که برخی هنرمندان را به افتتاحیههای مراسم دعوت میکردند تا آنان را به دیپلماتها معرفی کنند و انگیزه خود از برگزاری این جلسات را تبادل فرهنگی میان ایران و کشورهای خارجی اعلام نموده بودند در حالی که آنان در هیچ مرکز فرهنگی حاکمیتی سمتی نداشتهاند.
وی ادامه داد:آنان با تهیه ویزا، هزینه سفر هنرمندان مسالهدار را به خارج از کشور جهت فعالیت تامین کرده و وامهای متعدد به برخی از هنرمندان دادهاند. متهمان علت دعوت دیپلماتهای خارجی به منزل خود را تسهیل جهت اخذ ویزا برای هنرمندان اعلام کردهاند و اذعان داشتهاند راهاندازی گالری هنری از سوی آنان که با حمایت مالی بیگانگان صورت گرفته، پوششی برای جذب و فراخوان هنرمندان ایرانی بوده است.
پروژه استحاله فرهنگی با نام «پیله حجاب»
جعفری دولتآبادی از جمله اقدامات دیگر متهمان را راهاندازی کارگاه تولید مشروبات الکلی و برگزاری میهمانیهایی مختلط با پیشبینی اتاقهایی برای انجام اعمال منافی عفت و استعمال مواد مخدر، اعلام نمود و افزود: متهمین غیر از منزل و گالری هنری در تهران، محلهای دیگری را برای همین منظور در شهرهای تهران، یزد و شیراز در اختیار گرفته بودند و با برگزاری تئاتر با موضوع فمینیست، در اجرای بخشی از پروژه استحاله فرهنگی به نام «پیله حجاب» از هنرمندان جهت اجرای نمایشهایی دائر بر نفی حجاب و ارزشهای اسلامی با هدف تغییر ذائقه فرهنگی دینی جامعه مخاطبان بهرهبرداری میکردند.
هدف اصلی متهمان استحالهی فرهنگی و ترویج فساد، جذب افراد به گرایشات هنری توام با ابتذال و استفاده ابزاری از آنان در جهت اهداف از پیش تعریف شده دشمن جهت نشر ابتذال و قبحزدایی از مقدسات دینی و سیاهنمایی نظام مقدس جمهوری اسلامی با بهرهگیری از قالبهای هنری و تهاجم همه جانبه فرهنگی بوده است که به موجب حکم دادگاه به حبسهای سنگین محکوم شدهاند.