فروش آجیل و خشکبار با سود 5 درصدی در نمایشگاه‌های بهاره

8:30 - 15 اسفند 1396
کد خبر: ۴۰۲۹۵۰
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: آجیل و خشکبار از جمله محصولاتی است که با سود کم در بازار عرضه می‌شود به گونه‌ای که مغازه داران سطح شهر با ده درصد سود و غرفه داران نمایشگاه‌های بهاره با ۵ درصد سود نسبت به عمده فروشی محصولات خود را عرضه می‌کنند.

مصطفی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد ، در خصوص آخرین شرایط بازار آجیل و خشکبار در این روز‌ها گفت: در این فصل و در این تاریخ مردم طبق سنت‌های قدیمی به سمت خرید آجیل و خشکبار می‌آیند و صاحبان این صنف نیز از ماه‌های گذشته محصولات مورد نیاز خود را تامین کرده و در این روز‌ها از لحاظ کمی با مشکلی رو به رو نیستند.

وی با اشاره به اینکه عرضه آجیل و خشکبار در ۵ نقطه مشخص شده نمایشگاه بهاره به افزایش و بهبود عرضه کمک می‌کند، بیان کرد: آجیل و خشکبار از جمله محصولاتی است که با سود کم در بازار عرضه می‌شود به گونه‌ای که مغازه داران سطح شهر با ده درصد سود و غرفه داران نمایشگاه‌های بهاره با ۵ درصد سود نسبت به عمده فروشی محصولات خود را عرضه می‌کنند.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار در توضیح تغییرات قیمت این محصولات در این ایام در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته گفت: قیمت برخی از اجناس تفاوتی با قیمت سال گذشته خود ندارند برخی کاهش داشته اند و در چندین قلم محدود شاهد افزایش قیمت هستیم.

احمدی افزود: به طور مثال در موضوع پسته از شهریور و مهرماه به دلیل نوع کشت و مشکلات آب وهوایی با کاهش کیفیت رو به رو بودیم که این امر تاثیر خود را از همان زمان بر روی قیمت پسته گذاشت.

وی در خصوص نوسان قیمت برخی اقلام آجیل و خشکبار گفت: سهمی از بازار آجیل و خشکبار از طریق واردات تامین می‌شود که نوسانات نرخ دلار در ماه‌های گذشته بر روی آن تاثیرگذار بوده، ولی به دلیل آنکه در آن زمان تقاضای قابل توجهی برای این محصولات نداشتیم این نوسانات چشمگیر نبوده اند و در شرایط فعلی نیز که افزایش تقاضا داریم ثبات در نرخ گزارش می‌شود.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار عنوان کرد: جنس محصولات صنف ما مواد خوراکی است و تاریخ نگهداری آن کوتاه است به همین خاطر مشاهده می‌شود فروشندگان برای به فروش رسیدن اجناس خود این محصولات را با قیمتی کمتر نیز به فروش می‌رسانند.

احمدی در توضیح قیمت بادام هندی گفت: در گذشته رایزنی‌هایی با وزارت صنعت معدن و تجارت، اتاق اصناف و وزارت کشاورزی برای واردات رسمی این کالا با توجه به حجم خرید آن در کشور صورت گرفته که روند اجرایی آن فعلا با مخالفت وزارت جهاد کشاورزی متوقف شده، زیرا این وزارتخانه معتقد است این محصول کشاورزی بوده و نیازی به واردات آن نداریم این درشرایطی است که تولید بادام هندی در داخل کشور صورت نمی‌گیرد.

گفتنی است در صورت ثبت سفارش رسمی این کالا قیمت آن نیز کاهش خواهد یافت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *