قویترین آنتیبیوتیکهای طبیعی برای رفع عفونت بدن
عفونت به ورود، رشد و نمو میکروبها یا انگلها در زخم یا یک اندام از موجود زنده (میزبان) گفته میشود که مبتلایان به عفونت میتوانند با مصرف آب برخی سبزیجات با این عارضه مقابله کنند.
خبرگزاری میزان -
مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری را برای مبتلایان به عفونت موثر دانست و درباره طرز تهیه آن اظهار کرد: افراد دچار این عارضه باید ۲ عدد هویج متوسط، یک عدد سیب متوسط، ۲ عدد ساقه کرفس، ۱۰۰ گرم چغندر (لبو) و ۱۵ ساقه جعفری را داخل مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مقدار مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری روزانه ۲ تا سه لیوان است.
طرز تهیه آب اسفناج، جعفری و پیاز
برای تهیه این آب سبزیجات باید ۱۵۰ گرم اسفناج، ۱۰۰ گرم جعفری و ۵۰ گرم پیاز را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب اسفناج، جعفری و پیاز را میل کنند؛ همچنین برای رفع عفونت میتوان مخلوط اسفناج، جعفری و پیاز را همراه با غذا میل کرد؛ این ترکیب خونساز بوده و علاوه بر ضدعفونی بدن موجب تصفیه خون هم میشود.
طرز تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج
برای تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج باید ۲ عدد شلغم متوسط، ۲ تا سه برگ کاهو، مقداری اسفناج، ۱۵ ساقه جعفری و یک عدد هویج متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج را میل کنند.
طرز تهیه آب زنجبیل، جعفری، سیب و هویج
افراد برای تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر باید ۱۵ ساقه جعفری، ۲ ساقه کرفس، ۲ عدد هویج متوسط و ۲ تا سه حبه سیر را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب جعفری، کرفس، هویج و سیر را میل کنند.
دمنوشهایی برای رفع عفونت بدن
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، عفونت به ورود، رشد و نمو میکروبها یا انگلها در زخم یا یک اندام از موجود زنده (میزبان) گفته میشود که مبتلایان به عفونت میتوانند با مصرف آب برخی سبزیجات با این عارضه مقابله کنند.
مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری را برای مبتلایان به عفونت موثر دانست و درباره طرز تهیه آن اظهار کرد: افراد دچار این عارضه باید ۲ عدد هویج متوسط، یک عدد سیب متوسط، ۲ عدد ساقه کرفس، ۱۰۰ گرم چغندر (لبو) و ۱۵ ساقه جعفری را داخل مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مقدار مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری روزانه ۲ تا سه لیوان است.
طرز تهیه آب اسفناج، جعفری و پیاز
برای تهیه این آب سبزیجات باید ۱۵۰ گرم اسفناج، ۱۰۰ گرم جعفری و ۵۰ گرم پیاز را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب اسفناج، جعفری و پیاز را میل کنند؛ همچنین برای رفع عفونت میتوان مخلوط اسفناج، جعفری و پیاز را همراه با غذا میل کرد؛ این ترکیب خونساز بوده و علاوه بر ضدعفونی بدن موجب تصفیه خون هم میشود.
طرز تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج
برای تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج باید ۲ عدد شلغم متوسط، ۲ تا سه برگ کاهو، مقداری اسفناج، ۱۵ ساقه جعفری و یک عدد هویج متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج را میل کنند.
طرز تهیه آب زنجبیل، جعفری، سیب و هویج
برای تهیه این آب سبزیجات باید یک تکه زنجبیل تازه یا یکچهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل خشک، ۱۵ ساقه جعفری، یک عدد سیب متوسط و یک عدد هویج متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب زنجبیل، جعفری، سیب و هویج را میل کنند.
طرز تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر
طرز تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر
افراد برای تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر باید ۱۵ ساقه جعفری، ۲ ساقه کرفس، ۲ عدد هویج متوسط و ۲ تا سه حبه سیر را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب جعفری، کرفس، هویج و سیر را میل کنند.
دمنوشهایی برای رفع عفونت بدن
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *