به اسم رعایت حقوق شهروندی میتوان موجبات وهن قانون و شورش را فراهم کرد؟!
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، حسام الدین برومند در کانال تلگرامش نوشت: خانم مولاوردی دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی، در واکنش به مساله ادعایی ضرب و شتم برخی دستگیرشدگان در پروژه دختران خیابان انقلاب به میدان آمده و گفته اند: " حقوق شهروندی کسانی که قانون را زیر پا گذاشتهاند نیز باید رعایت شود". (ایسنا ۹۶/۱۲/۸)
اما نگفته اند که اگر اصرار بر قانون شکنی استمرار داشت و در برابر مامور قانون، گستاخانه و بی شرمانه حاضر به تمکین در ترک محل را نداشت چه باید کرد؟
به اسم رعایت حقوق شهروندی میتوان موجبات وهن قانون و شورش بر نصوص شرعی را فراهم کرد؟! محدوده حقوق شهروندی تا کجاست؟ نقض حقوق دیگران چه میشود؟
از همه مهمتر این سوال مطرح است که چرا دستیار ویژه رییس جمهوری، فقط در برخی از صحنهها آفتابی میشوند و ندای حقوق شهروندی سر میدهند؟
واقعیت آن است که حقوق شهروندی با طرح جملات کلیشهای و سخنان پرطمطراق و ژست روشنفکرنماها بروز و ظهور نمیکند.
حقوق شهروندی واقعیتهای متن زندگی این روزهای مردم است که وعظ و اندرز و فلسفه بافی نمیخواهد.
رعایت حقوق شهروندی یعنی آن جوان جویای کار از رنج بیکاری خلاص شود، آن سرپرست خانواده استرس از دست دادن کار نیم بند خودش را نداشته باشد، آن کارگر زحمتکش چشم به انتظار دریافت دستمزد حداقلی اش برای ماههای طولانی نماند، آن مصرف کننده کالا بتواند از خدمات پس از فروش استفاده کند، آن فعال اقتصادی و آن کسبه محترم چرخ کارشان بچرخد، آن خوزستانی شریف اسیر ریزگردها نشود.
این مصادیق زیاد است، ولی غیبت شما در این میادین و صحنهها پرسش برانگیز است که چرا در این موارد ندای حقوق شهروندی سر نمیدهید؟ اگر حقوق شهروندی تبعیض بردار نیست، بسم الله حقوق این جوانان و کارگران و شهروندان را در دولت محترم پیگیری بفرمایید.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.